Romanca de 44 de ani, moarta in Italia. Ecaterina era originara din Campulung Moldovenesc
Actual

Romanca de 44 de ani, moarta in Italia. Ecaterina era originara din Campulung Moldovenesc

A.S.
7 dec 2017

Ecaterina Bursuc, o romanca in varsta de 44 de ani, originara din Campulung Moldovenesc, a avut parte de un sfarsit cumplit in Italia.

Conform italiadiaspora.it, romanca, rezidenta in Carmangola, a suferit un atac cerebral in data de 2 decembrie, in Torino unde se deplasase pentru cateva probleme personale.

Romancei i s-a facut rau pe strada si nu a mai putut decat sa intre intr-un bar unde a cerut ajutorul dar din pacate, medicii sositi la fata locului nu au putut decat sa constate decesul romancei. Drama romancei este cu atat mai mare cu cat a lasat in urma un copil de numai 10 anisori.

Citeste si: Detalii socante in cazul mortii mamei a trei copii din Suceava, gasita legata cu un cearsaf langa casa. Sotul ar fi cel care a ucis-o

Comunitatea s-a mobilizat pentru repatrierea trupului romancei

Romanii care locuiesc in zona s-au mobilizat si incearca sa stranga donatii pentru a ajuta la repatrierea trupului Ecaterinei, acasa in localitatea Campulung Moldovenesc. Ajutoarele pentru romanca se strang la magazinele romanesti din Carmagnola si la Biserica Ortodoxa din aceeasi localitate.

viewscnt

Urmareste-ne pe Facebook