VIDEO| Detalii groaznice după moartea Mioarei

A presimțit că ceva rău se va întâmpla și ne-a spus că nu se va mai întoarce acasă. E mărturia tulburătoare făcută de fratele româncei ucise cu sânge rece de contabila ei din Serbia și îngropată în curtea unei case... Rudele cred că femeia ar fi avut parte de un asemenea sfârșit terifiant pentru că a îndrăznit să-i ceară socoteală femeii de 68 de ani după ce a văzut că-i dispăruseră din conturi peste 20 de mii de euro. Fiul contabilei a fost arestat și el. Sunt suspectați de crime în serie.

Author: Georgiana Balaban sâmbătă 22 mai 2021 , 19:35

românca ucisă în serbia
Mioara a fost ucisă în Serbia.[Sursa foto: Facebook]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Fratele Mioarei Haiduc- românca ucisă în Banatul Sârbesc de doi posibili criminali în serie- povestește că biata femeie a presimțit ceva rău în comportamentul contabilei sale- Bogdanka- o femeie de 68 de ani.

A vrut să renunțe la serviciile ei după ce și-a dat seama că îi dispăruseră mulți bani din conturi în repetate rânduri. De altfel- ziua în care s-a dus să-i ceară socoteală e și ziua-n care românca a fost văzută pentru ultima oară vie. De altfel- a vorbit la telefon cu prietena ei de acasă- care i-a fost educatoare și căreia i se destăinuia mereu.

Citeste si: Caz șocant. O româncă dispărută în Serbia a fost găsită îngropată în spatele unei casei

Mioara- româncă ucisă în Serbia

Trupul fără viață al Mioarei Haiduc a fost descoperit în curtea unui imobil în care locuiau contabila și fiul acesteia.

Fusese ucisă într-un mod de-a dreptul brutal și apoi îngropată.

Citeste si: Anastasia, o fetiță de 12 ani, a fost abuzată și înjunghiată de un individ care a urmărit-o când pleca de la școală

Mioara era plecată de două decenii după un trai mai bun peste hotare. Vindea haine la o tarabă din Pancevo, un orășel al Serbiei. Femeia avea propria firmă și strânsese bani ca să-și renoveze casa din comuna olteană Cârlogani, unde, de altfel, plănuia să revină după pensionare. Toți cei care o cunoșteau sunt devastați.

Citeste si: VIDEO- Putea fi prevenită fapta bărbatului care și-a ucis concubina și pe fiul ei

Poliţiștii din Serbia nu exclud posibilitatea ca Bogdanka- suspecta de omor- și fiul ei să fie criminali în serie. Să fi făcut și alte victime- mai ales că femeia avea mulți clienți nemulțumiți de serviciile ei. Acum sunt verificate la sânge toate proprietățile lor din Banatul Sârbesc. Anchetatorii vor să vadă dacă nu există și alte cadavre îngropate în pământ.

Citeste si: Descoperire-şoc la graniţa României


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si