Romania, CAMPIOANA MONDIALA la fotbal! Nationala artistilor i-a batut pe rusi, la ei acasa

Campionatul Mondial al Artistilor s-a incheiat, aseara, cu victoria naţionalei Romaniei

luni 04 iunie 2018 , 18:40

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Inceput pe 27 mai, la Moscova, Campionatul Mondial al Artistilor s-a incheiat, aseara,  cu victoria naţionalei Romaniei, artistii nostri reusind un rezultat care, cu siguranta, este invidiat de fotbalistii profesionisti de la noi din tara.

Antrenati de fosta glorie a echipei Petrolul Ploiesti, Daniel Chiriţa (43 de ani), artisti tricolori au invins in finala chiar pe reprezentativa ţarii gazda, Rusia, scorul de 4-2 dupa loviturile de departajare, nefiind insa un scor care sa ateste diferenta de valoare evidenta in favoarea romanilor.
Daniel Chiriţa, fost castigator al Cupei Romaniei in 1995, i-a avut printre elevii sai pe Cristian Ciobanu, Aurelian Temisan, Adrian Enache, Andrei Stefanescu, Kamara sau Mircea Branzei, iubitul Denisei de la Bambi. Artistii au adunat patru victorii in Rusia, pana in finala calcad in picioare reprezentantii Argentinei (1-0), Peru (5-0), Italia (8-2) sau Anglia (2-0). 

“Suntem Campioni Mondiali! Am invins Rusia la ea acasa, pe Stadionul Lokomotiv Moscova, dupa un meci palpitant. Am luptat, am suferit, am muncit si am castigat pentru Tricolor, pentru Romania. Stim ca ne-aţi fost alaturi, am primit nenumarate mesaje de susţinere si felicitari. Suntem fericiţi ca sunteţi mandri de noi, pentru ca noi suntem onoraţi sa jucam pentru Romania. In anul Centenarului, Naţionala Artistilor Fotbalisti a castigat Campionatul Mondial al Artistilor Fotbalisti "Art Football Moscova 2018" pentru a doua oara”, au anuntat membrii Nationalei de fotbal a artistilor.
Ediţia din Rusia a fost a 6-a a Campionatului Mondial al Artistilor. Romania a mai cucerit trofeul si in 2014, intr-o formula asemenatoare.
 

Te-ar putea interesa si

Loading...