Opt județe, sub cod portocaliu de polei

Opt judeţe se află joi, de la ora 8:00, sub cod portocaliu de polei până la ora 11:00.

Judeţele afectate sunt Ialomniţa, Prahova, Brăila, zona joasă a judeţului Buzău, Ilfov, Călăraşi, zona joasă a judeţului Vrancea, judeţul Galaţi, unde meteorologii anunţă depuneri semnificative de polei.

Citeste si: GRIPA închide școlile! Anunțul de ultim moment al Ministerului Sănătății

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: O româncă l-a păcălit pe iubitul italian să-și vândă casa și să-i dea toți banii. L-a părăsit și și-a deschis un magazin în Focșani- antena3.ro

Citeste si: Mesajul Ucrainei pentru nord-coreenii trimiși să lupte de partea lui Putin. ”Mii de soldați ruși au luat decizia corectă”- wowbiz.ro

În alte cinci judeţe este cod galben de precipitatii mixte care izolat duc la depunere de polei. Avertizarea, valabilă până la ora 10:00, vizează judeţele Cluj, Sălaj, Bistriţa- Năsăud, Maramureş şi Satu Mare.

De asemenea, Giurgiu, Teleorman şi Călăraşi sunt sub cod galben de vânt până la ora 14:00, fiind anunţat "vânt ce va atinge la rafală viteze de 55...65 km/h, trecător până la 70...75 km/h în judeţul Teleorman".

Zonele aflate sub cod portocaliu de ninsori viscolite și polei

Nord-estul, sud-estul, sudul, centrul și sud-vestul țării se află, începând de joi de la ora 4 până vineri la ora 14.00, sub cod galben de ploi, ninsori viscolite şi polei. Vântul va sufla cu 70 de kilometri pe oră în Muntenia, Moldova și la munte.

Citeste si: Sute de mii de oua contaminate cu fipronil, descoperite într-o fermă din Olt

Potrivit meteorologilor, în majoritatea regiunilor va ploua, va fi lapoviță și, mai ales la altitudini de peste 1.500 de metri, va ninge și va fi viscol în zona Munților Banatului, în Carpații Meridionali. În zona Munților Banatului, în Carpații Meridionali vor fi precipitații abundente, astfel încât în intervalul menționat se vor acumula cantități în general de 25 – 50 l/mp.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si