România, în pericol. Epidemie de gripă aviară și rujeolă. Predicții tulburătoare

Maria Ghiorghiu, cunoscuta prezicătoare, spune că România se va confrunta cât de curând cu o nouă epidemie de gripă aviară.

E. V., miercuri 12 decembrie 2018 , 13:15

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Maria Ghiorghiu, cunoscuta prezicătoare, spune că România se va confrunta cât de curând cu o nouă epidemie de gripă aviară.

Un alt pericol care pândește România este epidemia de rujeolă. Prezicătoarea spune că primește mesaje de la Divinitate care ajung să se adeverească mai devreme sau mai târziu. "Cu tristeţe vă spun. E vorba de Franţa. În 23 septembrie, acum două luni scriam un articol despre "iarăşi Franţa?".

După cum vezi, Franţa este iar în vizorul teroriştilor. Chiar acum două zile auzeam un glas care spunea că apele oceanului cresc şi chiar vedeam. O putere nevăzută mă ia şi mă duce acolo, era apa mai înaltă cu un metru ca mine, da, poate însemna un tsunami. Posibil un cutremur mare. O tornadă şi un uragan puternic despre care vom auzi. Ce mă îngrijorează foarte mult e Rusia. Un glas îmi spunea stare de răboi în Rusia! Vedeam harta României ruptă la partea sudică. Cred că până la urmă pe acolo va începe războiul. De asemenea trebuie avut grijă la dezinfectanți. Da, la dezinfectanții din spitale, nu la orice alți deinfectanți.(...) Ne vom confrunta din nou cu gripa aviară, apoi va urma o epidemie de rujeolă în România", a declarat Maria Ghiorghiu pentru un post de televziune.

Maria Ghiorghiu a devenit cunoscută după ce a prezis incendiul din Colectiv. 


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
Ce face Cătălin Moroșanu în fiecare dimineață de când e la Survivor România 2021?... Ce face Cătălin Moroșanu în fiecare dimineață de când e la Survivor România 2021? Motivul pentru care se trezește înaintea tuturor
spotmedia.ro
Altă cale nu e! Bărbați sau puștani Altă cale nu e! Bărbați sau puștani
spotmedia.ro
Toți angajaţii de la Primăria Capitalei primesc spor de condiții vătămătoare de muncă,... Toți angajaţii de la Primăria Capitalei primesc spor de condiții vătămătoare de muncă, deşi lucrează într-o clădire reabilitată din centru. Salariul mediu e dublu faţă de media pe ţară
b1.ro
Lovitură grea pentru Diana Șoșoacă! Ar putea fi închis Lovitură grea pentru Diana Șoșoacă! Ar putea fi închis
infoactual.ro
Nostradamus a prezis. Schimbări zguduitoare pentru toată planeta! Viitorul pare... Nostradamus a prezis. Schimbări zguduitoare pentru toată planeta! Viitorul pare înfricoșător
infoactual.ro
Ce spun medicii despre starea de sănătate a lui Victor Socaciu. „Spitalul se supune... Ce spun medicii despre starea de sănătate a lui Victor Socaciu. „Spitalul se supune tuturor rigorilor legale…”
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si