„Spitalul Modular Piatra Neamț, nu e nimeni p-acolo! Daca nu credeti o sa va si arat... Nimeni! Are cineva o explicatie pentru toate astea?”

Explicația este cât se poate de simplă și intuitivă. Pacienții Covid sunt, înăuntrul spitalului și nu în curte. Și nici nu pot face cu mâna de la fereastră. Spitalul modular a fost instalat în Neamț de asociația „Dăruiește viață”, după ce a ars secția AȚI de la Județean. Chiar în timp ce această doamna lansează cu seninătate ipoteze halucinante, înăuntru, toate cele 26 de paturi sunt ocupate cu pacienți covid, potrivit personalului medical.

Citeste si: VIDEO| O nouă știre falsă se împrăștie în țară la fel de repede ca virusul în sine: sutele de ambulanțe care străbat alarmant Bucureștiul ar fi GOALE, susțin sute de internauți

Fenomenul fake news se răspândește cu repeziciune

Fenomenul de fake news nu se oprește însă aici. 1.400 de comentarii, 3 mii de distribuiri și 55 de mii de vizualizări a strâns în doar câteva zile aceast doamna care ia în derâdere epuizarea medicilor( poză carton de pe profilul ei cu comentariu) și fără să-și dea seama pune în pericol vieți omenești. Dar cine sunt de fapt acești lideri ai teoriilor conspirației? Să fie experți,vizionari, medici sau spioni bine informați? Nu chiar..

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Este aceeași femeie care pare că deține adevărul suprem atunci când vorbește despre covid, restricții și pacalelile autorităților.

Citeste si: Raed Arafat a declarat că medicii care dezinformează populația în privința vaccinării vor fi demiși: „Se vor lua măsuri dure”

Polițiștii au început verificările

Polițistii din Piatra Neamț s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea infracțiunii de comunicare a unor informații false, iar în aceste momente se fac verificări, în vederea identificării persoanelor implicate și luării măsurilor legale ce se impun.

Nu direct vinovați, dar cu siguranță cu un aport considerabil la situația morbidă în care ne aflăm, toți acești propovăduitori anticovid și anti vaccin par să trăiască într-o lume paralelă. Căci realitatea României de azi arată înfricoșător: suntem campioni mondiali la moarte!

Citeste si: O profesoara din Botoșani, înregistrată în timp ce le ținea elevilor discursuri antivacciniste: „Nenorociții ăștia...”

Citeste si: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”- kfetele.ro

Citeste si: Descoperirea macabră în Timiș. Un tânăr de 24 de ani, gasit mort pe un câmp. Ar fi fost împuşcat în gât- radioimpuls.ro

Materialul întreg îl puteți urmări în cadrul jurnalului Știrile Kanal D de la ora 19:00.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si