Rezultatele din calificări au adus un total de 19 puncte, în urma performanţelor sportivilor Miruna Iordache, Claudia Gheorghe, Daria Mihaiu, Sandra Dincă, Sarmiza Niculescu, Mirela Frîncu, Gabriel Bocşer, Daniel Ţavoc, Darius Branda, Antonio Surdu, Mihai Alin Popa şi Leonard Mantea.

România a devenit vicecampioană mondială la gimnastică aerobică

Medalia de aur a revenit Ungariei (14 puncte), iar cea de bronz Italiei (20 de puncte).

Citeste si: Cătălin Moroșanu, în “ringul” întrebărilor de la “40 de întrebări cu Denise Rifai”, duminica aceasta, de la 22:30, la Kanal D!

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

La Cuplu, Sandra Dincă şi Mihai Alin Popa s-au clasat pe 6 cu 19.200, în timp ce Sarmiza Niculescu şi Darius Branda au ratat pentru 0,1 puncte prezenţa în disputa pentru medalii de mâine. Cu 19.050 ei s-au clasat pe 9, fiind prima rezervă.

Gabriel Bocşer a ajuns în finală la Individual masculin

La Grup, gimnaştii români, au obţinut al 4-lea punctaj, 19.750.

Citeste si: VIDEO Asta-i România!| Lecția pe care ne-o oferă un multiplu campion la tenis de câmp. Ciprian Anton a suferit un accident teribil care l-a paralizat pentru tot restul vieții

Urmează alte probe în competiţie pentru sportivii tricolori, cu Claudia Gheorghe/Leonard Manta/Antonio Surdu şi Miruna Iordache/Daniel Ţavoc/Gabriel Bocşer, la Trio, şi Daria Mihaiu, la Individual feminin.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si