Romania vrea profesionisti! Congresul UCECOM a aratat cata nevoie are tara de lucratori priceputi

Scolile de meserii sunt pentru elevii care doresc sa reinvie traditia mestesugurilor romanesti.

Author: M.C.B. joi 24 mai 2018 , 18:39

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

La Congresul de azi al UCECOM, participantii au aratat cata nevoie de lucratori priceputi are Romania.

Scolile de meserii reinvie traditia mestesugului romanesc. Peste 400 de membri ai Uniunii Nationale a Cooperatiei Mestesugaresti au venit astazi la Congres pentru a dezbate nevoia de profesionisti a Romaniei.

Premierul Viorica Dancila a transmis, prin intermediul Ministrului Fondurilor Europene, un mesaj motivational.

In cadrul Congresului UCECOM, membrii au ales conducerea si au dezbatut problemele de interes general privind dezvoltarea cooperatiilor mestesugaresti. 

Detalii in VIDEO-ul de mai jos: 

 


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
Tibi Clenci, un nume puternic în industria de fashion internațională si profesionist... Tibi Clenci, un nume puternic în industria de fashion internațională si profesionist desăvârșit al artei fotografice, în Juriul „Bravo, ai stil! Celebrities”!
spotmedia.ro
Plaje superbe, dar unde ai face bine să nu ajungi. Sunt cele mai periculoase din lume... Plaje superbe, dar unde ai face bine să nu ajungi. Sunt cele mai periculoase din lume (Galerie foto)
spotmedia.ro
În noiembrie 2020, perioada campaniei electorale, s-au raportat cu 20% mai puține... În noiembrie 2020, perioada campaniei electorale, s-au raportat cu 20% mai puține decese de Covid, cea mai mare eroare din pandemie
b1.ro
Veşti proaste pentru turiştii de la Mamaia. Asta le va strica vacanţa. Nu s-au aşteptat... Veşti proaste pentru turiştii de la Mamaia. Asta le va strica vacanţa. Nu s-au aşteptat la aşa ceva!
infoactual.ro
Căsătoria dintre soții Gates s-a încheiat. Melinda va rămâne o femeie bogată? Căsătoria dintre soții Gates s-a încheiat. Melinda va rămâne o femeie bogată?
infoactual.ro
Profeție Baba Vanga. Anul în care Europa va fi pustiită! Dezastrul se apropie cu pași... Profeție Baba Vanga. Anul în care Europa va fi pustiită! Dezastrul se apropie cu pași repezi
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si