România vs Spania, în memoria lui Tudor Simionov, canotorul ucis la Londra! Gest lăudabil al colegilor sportivului

Naționalele de canotaj ale Spaniei și României se vor întrece în memoria lui Tudor Simionov, sportivul înjunghiat mortal la Londra, în noaptea de Revelion.

Author: Radu Constantin sâmbătă 15 iunie 2019 , 23:38

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

 

Gest superb făcut de foștii coechipieri ai lui Tudor Simionov, canotorul român ucis la Londra în noaptea de Revelion. Echipele naționale ale României și Spaniei se vor întrece într-o cursă specială, în memoria acestuia. Evenimentul va avea loc în Spania, la Santander.

Informația a fost făcută publică de fosta iubită a lui Tudor, care a postat pe contul ei de socializare o fotografie cu un tricou oficial al competiției. Ea nu a dat însă și alte informații legate de acest eveniment.

Tudor Simionov a murit la 33 de ani în fața unui club de noapte din Londra, acolo unde se angajase ca bodyguard. El a practicat canotajul la Dinamo dar și sporturile de contact. Pentru că nu câștiga suficient, el s-a angajat ca bodyguard în Marea Britanie, iar în noaptea dintre ani a primit sarcina de a păzi intrarea unui club exclusivist unde avea loc o petrecere privată. La un moment dat, mai mulți bărbați au ăncercat să pătrundă cu forța la petrecere iar Simionov a încercat să-i împiedice.

Aceștia l-au înjunghiat.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si