Românii aleg “Jocul cuvintelor cu Dan Negru”! Emisiunea, lider de audiență si aseară, la nivel întregii țări și la orașe

Emisiunea “Jocul cuvintelor cu Dan Negru” își reconfirmă poziția de lider în audiență, în Prime Time. Ediția de aseară a quiz-ului cu și despre cuvinte a plasat Kanal D pe primul loc în audiențe, la nivel național și la orașe, conform datelor oferite de Kantar Media România.

Author: Sorin Negru vineri 25 noiembrie 2022 , 10:56

dan negru jocul cuvintelor

Kanal D a fost pe primul loc aseară în audiențe cu editia de aseara a quiz-ului “Jocul cuvintelor”

[Sursa foto: Kanal D]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Kanal D a fost pe primul loc aseară în audiențe cu editia de aseara a quiz-ului “Jocul cuvintelor”, înregistrând 3,7% rating și 16,6% cota de piață, pe targetul All Urban, și 3,4% rating și 15,8% cota de piață, pe targetul Național.

Citește și: Kanal D a obţinut două premii importante la Gala Premiilor TV Mania 2022

O medie de peste o jumătate de milion (595.000) de telespectatori din intreaga țară au urmărit aseară, în fiecare minut al difuzării, “Jocul cuvintelor cu Dan Negru”.

Minutul de aur, înregistrat la 23:11, a ținut în fața micilor ecrane 796.000 de telespectatori care au preferat să își exerseze mintea alături de concurenții quiz-ului și de Dan Negru, prezentatorul emisiunii pentru toata familia, devenită un adevarat fenomen.

Citește și: “Jocul cuvintelor cu Dan Negru”, lider de piață, la nivelul întregii țări și la orașe


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si