”MAE precizează că, în conformitate cu informaţiile oficiale comunicate de către autorităţile norvegiene Ambasadei României la Oslo, persoanele care se deplasează din România în Regatul Norvegiei vor continua, şi după data de 15 iulie, să fie supuse regimului aplicabil în prezent, adică vor fi plasate în autoizolare pentru o perioadă de 10 zile de la momentul intrării pe teritoriul norvegian”, a transmis, vineri, MAE.

Citeste si: Carmen Dan a primit bani pentru haine și hrană înainte să demisioneze de la Ministerul de Interne! Vezi ce sumă a încasat fostul ministru!

De asemenea, MAE precizează că, potrivit autorităţilor norvegiene, din data de 15 iulie, măsura autoizolării se va aplica în funcţie de rezidenţa persoanei în cauză, astfel încât cetăţenilor români cu rezidenţă permanentă într-una din ţările exceptate de la această măsură nu le va mai fi impusă măsura autoizolării.

Citeste si: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Explicația halucinantă pe care a dat-o unchiul Mariei pentru ce i-a făcut micuței de doar 8 ani, după ce a fost prins- wowbiz.ro

Lista ţărilor exceptate poate fi consultată  AICI

Citeste si: Semnal de la Guvern. Ce spune ministrul despre reintrarea în starea de urgență

Ministerul Afacerilor Externe reaminteşte că cetăţenii români pot solicita asistenţă consulară la numerele de telefon ale Ambasadei României la Oslo+ 47 22 561237,+ 47 22 446951,+ 47 22 556832 şi+ 47 22 558227, apelurile fiind redirecţionate către Centrul de Contact şi Suport al Cetăţenilor Români din Străinătate (CCSCRS) şi preluate de către operatorii Call Center, în regim de permanenţă.

De asemenea, cetăţenii români care se confruntă cu o situaţie dificilă, specială, cu un caracter de urgenţă, au la dispoziţie şi telefonul de urgenţă al misiunii diplomatice+ 47 99 153137.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si