Fie că vorbim despre cadouri sau preparatele pentru masa de crăciun, oamenii spun că au încercat să facă o parte din cumpărături din timp, ca să evite îmbulzeala.

Citeste si: Cum să iți faci cumpărăturile în siguranță, în plină pandemie!

Este forfotă mare în piețe încă de la primele ore ale dimineții. Sub atenta supraveghere a poliției, oamenii cumpără tot ce au nevoie pentru a avea sărbători de iarnă ca la carte.

De departe, cele mai mare cozi sunt la raioanele cu carne. Clienții pleacă cu genţile pline și nu mai țin cont de prețuri... că doar odată e Crăciunul!

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Masa trebuie să fie îmbelșugată, așa că pe lângă sarmale și caltaboș, este musai să fie și o garnitură sau o salată. Agitație este și la tarabele cu fructe și legume.

Citeste si: VIDEO- Vinetele, beneficii neștiute pentru sănătatea noastră

6 zile până la sărbătoarea mare a Crăciunului

Într-adevăr, mai sunt 6 zile până la Crăciun, însă gospodinele știu cum să păstreze ingredientele proaspete.

românii la cumpărături de crăciun
Românii fac cumpărăturile pentru sărbători.[Sursa foto: google]

Mulți dintre cei care au ieșit azi la cumpărături vor să bifeze tot de pe listă astfel încăt să nu fie nevoiți să înfrunte din nou aglomerația. Dacă la capitolul mâncare, au luat tot ce trebuie, ca să fie scenariul complet au nevoie și de un brad sau o coroniță.

În timp ce mulți abia așteaptă să scape de agitația din malluri, alții sunt hotărâți să își ia tot timpul din lume.

Alegerea nu este deloc ușoară mai ales că majoritatea magazinelor oferă reduceri substanțiale.

Pentru a evita aglomerația care se formează de sărbători, reprezentanții marilor centre comerciale au cerut autorităților ca programul să fie extins până la ora 22.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si