11 romani si-au pierdut viata in cumplitul cutremur care a zguduit centrul Italiei. Printre ei si o tanara din comuna nemteana Bicaz Chei plecata la munca pentru un trai mai bun. Plecase din tara in urma cu doua luni si cu dorinta uriasa de a reusi. Vestea crunta i-a ingenunchiat familia si prietenii.

"Sora-mea, cand a auzit de cutremur, a mers acolo imediat si si-a dat seama ca nu a mai raspuns la telefon si si-a dat seama ca ceva s-a intamplat".



"A fost o femeie luptatoare, ambitioasa. Voia sa aiba, sa faca. Asta a fost".

290 de morti au numarat pana acum autoritatile italiene.

Trupurile neinsufletite a sapte romani au plecat astazi spre Romania. Familiile indurerate vor primi ajutor de la stat.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro



DACIAN CIOLOS prim-ministrul Romaniei: Urmeaza sa acordam ajutoare de urgenta pentru rudele persoanelor decedate. Totodata vom asigura sprijin si pentru rudele celor care se deplaseaza din Romania in Italia pentru a ajuta persoanele care au fost afectate de aceasta catastrofa.



PAPA FRANCISC: Dragi frati si surori, cat de curand posibil, sper sa vin sa va vizitez, sa va aduc personal mangaierea credintei, imbratisarea de parinte si frate si sprijinul sperantei crestine.


Este promisiunea Papei Francisc. Neincetat se roaga Suveranul Pontif pentru cei  care si-au pierdut viata, dar si pentru cei care au reusit sa suprevietuiasca sinistrului de la jumatatea saptamanii trecute.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si