Dorin Codreanu- primarul comunei Balabanesti- Vrem sa va intrebam cate fonduri europene ati accesat de cand sunteti primar? Acum? De cand sunteti primar. A... Sunt multe tare. Cate? Ca numar nu pot sa va zic, dar vi le zic asa, pur europene... Deci avem... (pauza!!!)

Din toate cate s-ar fi putut face, primarul din Balabanesti e mandru, totusi, de reusita lui: in 25 de ani de cand e la sefia comunei, a asfaltat din bani europeni 4 kilometri de drum

si a adus in case apa potabila. Cei care l-au ales descriu insa altfel realizarile din timpul mandatului:

Nimic, nimic, nimic!

Dorin Codreanu- primarul comunei Balabanesti: Apa curenta? Nu. Canalizare? Nu. Gaz metan? Nu.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Pai si cine l-a ales Domnule 25 de ani? Prostii!
Asa este, cum a zis domnul! N-a facut nimic!

In cel mai recent comunicat, Comisia Europeana spune despre tara noastra ca din 2014 pana acum a cheltuit doar 1% din fondurile europene la care are dreptul pana in 2020, iar delasarea primarilor care nu si-au batut capul sa atraga banii se vede:

Inca e bine acum! Cu noroiul asta pana la genunchi? Inca e bine, a fost si mai rau!

Exista insa si exemple...

Suntem ca la oras, avem apa, gaz, canalizare. E meritul primarului? Pai da.

... la 100 de kilometri de comuna fara asfalt, un edil ne arata ca se poate:

Iulian Botz a reusit sa atraga 50 de milioane de euro- bani europeni, pe care i-a investit intr-o retea de apa potabila, o statie de epurare care deserveste 5 comune si in scoli moderne. 

IULIAN BOTZ, primar Liesti: "S-a pus gresie, faianta, s-a interventi la partea electrica, totul e nou, numai zidurile nu... O sala de festivitati."

In vreme ce noi suntem codasi in clasamanetul Uniunii, vecinii bulgari stau bine- au reusit sa atraga 7,5% la suta din fondurile europene. Conform datelor Comisiei, primii la procentul de cheltuieli din suma totala alocata sunt portughezii cu 10,9% urmati indeaproape de lituanieni si estonieni. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si