Incet, incet, romanii si-au rafinat gusturile cand vine vorba de nelipsita cafea de dimineata.
O spun comerciantii, care nu ii mai pot amagi cu orice. Oamenii sunt mult mai atenti de unde provine, cat este de aromata, cum e prajita si, apoi, preparata.

Cristi si Catalin au deschis, impreuna cu inca un prieten, doua cafenele in capitala. Pentru a surprinde mereu clientii, in fiecare luna schimba tara de origine din care aduc cafeaua.

Au avut boabe din Guatemala, iar cele de acum au trecut prin mainile fermierilor din Columbia.

Citeste si: Iarna a revenit în România! În unele zone, zăpada depășește 15 centimetri

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?- wowbiz.ro

Acolo, cafeaua e crescuta la altitudini mari si are un gust intens si dulceag.

Cristi si Catalin au deschis, impreuna cu inca un prieten, doua cafenele in Capitala. Pentru a surprinde mereu clientii, in fiecare luna schimba tara de origine din care aduc cafeaua. Au avut boabe din Guatemala, iar cele de acum au trecut prin mainile fermierilor din Columbia.

Acolo, cafeaua e crescuta la altitudini mari si are un gust intens si dulceag.

Citeste si: Autorul macelului din Noua Zeelanda a trecut si prin Romania

In piata au explodat in ultimii ani buticurile specializate in cafea. Si ca sa razbeasca in aceasta lupta, evident ca pretul si calitatea conteaza enorm... dar nu e de neglijat nici ambalajul. Catalin este cel care personalizeaza cu fel de fel de desene fiecare pahar.

Romania a urcat galopant in topul mondial la consumul de cafea.

Din pacate, multi aleg automatele, care o prepara instant.

Specialistii spun ca e o alegere nefericita, care ne poate imbolnavi.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si