Romanița Iovan, în război cu Fiscul! Are probleme cu o firmă care a intrat în insolvență EXCLUSIV

Romanița Iovan a intrat în conflict cu ANAF, după ce cvreatoarea a cerut lichidarea unei firme pe care o deține alături de fratele ei.

Author: Radu Constantin duminică 20 octombrie 2019 , 00:49

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

 

Romanița Iovan și fratele ei, Narcis, au fost dați în judecată de Direcția Generală a Finanțelor Publice București, în reprezentarea Administrației Sectorului 1 a Finanțelor Publice pentru atragerea răspunderii pentru intrarea în insolvență.

Procesul deschis de Fisc vine ca urmare a cererii Romaniței și a fratelui ei de intrare în insolvență a unei companii de software, solicitare care se află la Tribunalul București încă din anul 2016. Acum, cei de la ANAF și-au propus să recupereze datoriile pe care firma le are de la stat chiar din buzunarul asociaților, însă pentru asta trebuie să demonstreze că aceștia au lăsat compania ”să moară” fără să-și dorească s-o pună pe picioare.

Citeste si: Accident tragic în Bacău! Un bărbat a murit, după ce și-a mutilat soția cu acid

Citeste si: Oana Roman arată spectaculos! Cum a apărut la o nuntă

Citeste si: Alexandru Cumpănașu susține că a primit o diplomă din Ucraina: ”Am primit cea mai înaltă distincţie pe care un candidat român putea să o primească din partea unei universităţi”

Datorii de peste 100.000 lei la ultimul bilanț contabil

Societatea Informas Cis SRL, înființată în anul 2005, a devenit inactivă fiscal la începutul acestui an și nu a mai depus bilanț la Ministerul Finanțelor de 4 ani. În 2015, societatea înregistra datorii de peste 100.000 lei dar și creanțe de aproape 150.000 lei. Firma celor doi frați a avut în respectivul an o cifră de afaceri de 13.500 lei și o pierdere de aproape 6.000 lei.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si