Romanul ai carui copii au fost dati spre adoptie unui cuplu de homosexuali din Anglia vrea sa se intalneasca cu presedintele Iohannis! A depus o cerere la Cotroceni

Florin Barbu, romanul care si-a pierdut cei doi copii, luati de autoritatile engleze si dati spre adoptie unui cuplu de homosexuali, este disperat.

C.L., luni 01 august 2016 , 14:52

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Astazi, Florin Barbu a depus la Presedintie o cerere pentru a fi primit in audienta de presedintele Klaus Iohannis. Romanul care si-a pierdut copiii crede ca doar interventia presedintelui ar putea sa-l ajute ca micutii lui sa ajunga la familia lui.

"Subsemnatul Florin Barbu, in calitate de cetatean roman, va solicit acordarea unei audiente in vederea primirii unui sprijin urgent din partea administratiei prezidentiale pe care o reprezentati.
Dupa cum probabil ati luat deja la cunostinta cei doi copii ai mei, in varsta de 8 ani si respectiv 5 ani, in timpul cat am fost rezident in Marea Britanie, in urma unui proces nedrept cu statul englez au fost indepartati de familia naturala si,ulterior, au fost incredintati spre adoptie fara un drept de replica unui cuplu de homosexuali, desi atat eu, cat si cei doi copii minori suntem doar cetateni romani.

Practic nu s-a tinut cont de drepturile copilului de a-si pastra identitatea culturala, religioasa si etnica, inclusiv cetatenia, numele si relatiile familiale, instanta de judecata din Marea Britanie refuzand sa-i dea spre adoptie familiei largite, desi s-a cerut si acest lucru. De aproximativ doi ani ma lupt in instanta pentru recuperarea celor doi copii si intregirea familiei.

Si pentru ca orice clipa este deosebit de importanta pentru copiii mei, profund afectati, ceea ce li se intampla acum provocandu-le traume ce pot avea consecinte ireversibile in viata de adult, va rog sa ma primiti in audienta, sa va implicati in acest caz si sa-mi acordati tot sprijinul de care este nevoie astfel incat sa-mi recuperez copii, cetateni romani", se arata in cererea lui Flroin Barbu, depusa astazi la Palatul Cotroceni.

Te-ar putea interesa si

Setări confidențialitate