Romanul care a santajat nevasta unui miliardar american este cautat de FBI. Poveste desprinsa din filmele de actiune

Romanul stefan Barabas, originar din Iasi, este cautat de FBI dupa ce a fost protagonistul, acum mai bine de un deceniu, unei fapte desprinsa din filmele de actiune. Alaturi de alti trei romani, Barabas a legat fedeles nevasta unui miliardar american, careia i-a injectat o substanta inofensiva despre care i-a spus ca e otrava. Ulterior, romanii i-au cerut 8,5 milioane de dolari pentru "antidot".

M.C.B., sâmbătă 28 aprilie 2018 , 13:47

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Stefan Barabas a fost localizat, in 2012, de agentii FBI, la Iasi, Atunci, doi agenti ai structurii guvernamentale americane au venit in Capitala Moldovei pentru a preleva probe de la roman. Ulterior acelui eveniment, cand Barabas nu a fost arestat, anchetatorii americani au pierdut urma romanului, desi au adunat, intre timp, probe care sa il incrimineze. Ei emiteau un mandat de arestare la cateva luni dupa vizita in Romania.

Ieseanul a fost introdus pe lista celor mai cautati infractori din SUA, el fiind acuzat, potrivit informatiilor facute publice de FBI, de fapte de santaj si furt de masina. FBI ofera o recompensa de 10.000 de dolari pentru cei care ofera informatii despre Barabas.

Sursa: adevarul.ro

Clipul zilei pe STIRILEKANALD.RO:
Te-ar putea interesa si