El este românul care și-a ucis fosta iubită, apoi s-a sinucis pe stradă

Au apărut primele imagini cu românul care și-a omorât fosta parteneră. După crimă, el s-a sinucis în mijlocul unei străzi din Miami.

Author: Georgiana Balaban duminică 04 septembrie 2022 , 12:24

crimă miami

El este românul care și-a ucis iubita la Miami.

[Sursa foto: Presa străină]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Teribila crimă comisă de român a șocat un întreg cartier rezidențial de lux din Miami. Bărbatul şi-a împușcat fosta iubită, tot româncă, în mijlocul străzii şi apoi s-a sinucis.

Totul sub privirile îngrozite ale copiilor femeii.

Citește si: Dublă crimă- și-a ucis mama și bunica

Polițiștii americani au fost anunțați că s-au tras mai multe focuri de armă într-un cartier rezidențial din Miami. Când au ajuns la fața locului, oamenii legii i-au găsit pe cei doi români morți pe trotuar. „Este o nebunie să vezi că se întâmplă așa ceva aici!”, a zis unul dintre martori.

Bărbatul și-a omorât fosta parteneră pentru că nu se mai împăca cu el

Se pare că acest conflict a pornit atunci când ei s-au despărțit.

Cuplul care locuia în Pennsylvania, s-a despărțit în urma unei relații de doi ani. Dumuța Szerika, în vârstă de 49 de ani, a decis să plece cât mai departe de fostul iubit- Coclea Gheorghe Cristian- cu un an mai tânăr. Femeia și-a luat copilul de 14 ani și s-au mutat la fiica sa, de 27 de ani, care locuia în Miami.

crimă

Coclea Gheorghe Cristian și-a ucis fosta iubită.

[Sursa foto: Presa străină]

Citește si: Un bărbat a fost ucis de prietenul de pahar. Oamenii au crezut că a fost sfâșiat de câini

Bărbatul a urmărit-o însă şi a încercat să o convingă să se împace. Femeia a refuzat, iar discuția s-a transformat într-o ceartă în stradă de faţă cu cei doi copii. Când şi-a dat seama că nu vor fi din nou împreună, Cristian a scos un pistol şi a tras.

„Ne plimbam şi nu am văzut nimic, dar am auzit o bubuitură şi apoi un țipăt şi apoi, la scurt timp după, s-a mai auzit o bubuitură.”, a declarat Matt Whelan, unul dintre martori.

„Am deschis balconul şi am văzut o doamnă şi un tip zăcând la podea şi doi copii mici plângând. Sunt încă în stare de șoc pentru că nu am văzut pe nimeni așa. Mă întristează faptul că acei copii au văzut totul.”, spune Richard Fernandez, un alt martor.

Citește si: Crimă mascată de accident

Cei doi români au murit pe loc. Cristian era angajat la o companie aeriană de șase ani. Poliția spune că nu a existat nicio acuzație de violență domestică pe numele românului.

Tragedia s-a petrecut într-un cartier cunoscut drept unul dintre cele mai sigure şi scumpe din Miami.

„Nu mă simt în nesiguranță pentru că am senzația că a fost mai degrabă o dispută personală, ceva care s-a întâmplat din senin, dar tot este îngrijorător.”, a zis Amy Tripp, rezident.

Detectivii din America au deschis o anchetă și vor afla cum s-a petrecut întreaga tragedie.

Citește si: Caz cutremurător în Cluj! Un bărbat și-a ucis cu sânge rece mama și bunica


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si