Românul care şi-a violat şi şi-a lăsat însărcinate cele două fiice a primit o CONDAMNARE record

Un româna a şocat Spania după ce ce şi-a violat cele două fiice şi le-a lăsat însărcinate. Magistraţii au decis să-l condamne la 113 ani de închisoare.

M. P., joi 06 decembrie 2018 , 14:15

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Cele două copile, de 15 şi 16 ani, au fost supuse agresiunilor sexuale între anii 2015 şi 2017. Pentru faptele sale, în prima instanţă, românul a fost condamnat 112,5 ani de închisoare, iar acum Curtea Superioară din Castilla y Leon a confirmat pedeapsa.

Înalta Curte a respins recursul condamnatului şi a confirmat decizia din 5 iulie 2018 a celei de-a Patra Secţii Penale a Curţii Provinciale, care l-a găsit pe român vinovat de opt infracţiuni de agresiune sexuală, cinci dintre ele contra uneia dintre cele două fete şi trei asupra celei de-a doua. Trebuie să le dea câte 10.000 de euro fiecăreia dintre fete De asemenea, a fost găsit vinovat de alte cinci agresiuni asupra soţiei.

Românul a mai fost decăzut din toate drepturile părinteşti şi obligat să achite câte 10.000 de euro fiecăreia dintre fiice. Bărbatul şi-a supus fiicele unor atacuri sălbatice, le-a violat în mai multe rânduri, le-a bătut şi le obliga să doarmă împreună cu el. A lovit-o repetat pe soţia sa pentru a nu se opune abuzurilor asupra copilelor. 

Te-ar putea interesa si