Un bărbat a fost condamnat la închisoare pentru că avea trei soții. Cum l-au descoperit oamenii legii

Un bărbat din Constanța a fost condamnat la închisoare pentru că avea trei soții. El este acuzat de poligamie.

Author: Georgiana Balaban luni 06 decembrie 2021 , 08:28

românul căsătorit cu trei femei

Un constănțean este căsătorit cu trei femei.

[Sursa foto: PixaBay]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Individul din Năvodari, județul Constanța, a fost condamnat la închisoare pentru poligamie. El era căsătorit cu trei persoane de sex feminin. Instanța a decis anularea a două certificate de căsătorie.

Citeste si: Paris Hilton, oficial casatorita

Constănțeanul a fost condamnat în 2019 la 6 luni de închisoare cu suspendare pentru bigamie şi la frecventarea unui program de reintegrare socială. În luna iulie a acestui an, Judecătoria Constanța a decis și anularea a două certificate de căsătorie, potrivit presei locale.

Citeste si: Zi decisivă pentru Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău. Astăzi se va decide divorțul

Cum a fost descoperit bărbatul

Descoperirea a fost făcută chiar de prima sa soție, atunci când a mers să-și schimbe buletinul. Conform rechizitoriului, Cornel Crăciun s-a căsătorit legal cu prima soţie în anul 1985, de care s-a despărţit în anul 2001.

românul căsătorit cu trei femei

Fapta lui a fost descoperită de prima nevastă.

[Sursa foto: PixaBay]

În anul 2009, fără ca prima căsătorie să fie anulată, a încheiat o nouă căsătorie cu cea de-a doua nevastă, căsătorie care a fost desfăcută prin certificatul de divorț din 05.03.2013, eliberat de către Primăria orașului Năvodari.

Citeste si: EXCLUSIVITATE! Anda Adam a spus “DA!”. Concurenta de la Bravo, ai stil! Celebrities” a fost ceruta in casatorie: “Am plans de bucurie!”

Pe 07.11.2014, Cornel Crăciun a încheiat o nouă căsătorie cu cea de-a treia nevastă, fără să divorţeze de prima soţie. Fapta acestuia de a se casatori în mod repetat, fără ca prima căsătorie să fie desfăcută legal a fost sancționată prin sentința penală din 29.11.2018 a Judecătoriei Constanţa, rămasă definitivă prin decizia nr. 212/P/04.03.2019, prin care s-a dispus și desființarea certificatelor de căsătorie emise sub nr. 142/22.08.2009 și nr. 256/07.11.2014 de către Primăria orașului Năvodari. În prezent, bărbatul este căsătorit legal cu cea de-a treia soţie, se arată în rechizitoriul citat de Replica de Constanța.

Citeste si: CITEȘTE: Cum te îmbraci la o NUNTĂ. Ce să eviți și ce să porți!


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si