Avocatul Artin Sarchizian, presedintele Societatii Romane pentru Drepturile Omului, a declarat pentru CANCAN.ro ca Ionut a ajuns la capatul puterilor.

”A vorbit cu tatal lui si i-a spus ca nu este bine si ca spera sa aiba o veste buna de sarbatori in privinta pedepsei. Tatal lui Ionut mi-a spus ca este extrem de ingrijorat pentru fiul sau, dupa discutia avuta, referindu-se la starea in care se afla fiul lui”, a declarat Sarchizian.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Potrivit acestuia, mai exista inca sperante pentru Ionut. ” Nu este totul pierdut, pedeapsa cu moartea a fost suspendata in Malaezia si se discuta in legatura cu abolirea acesteia. Lui Ionut nu-i este deloc usor in inchisoare, insa trebuie sa fie puternic si sa nu-si piarda speranta”, a mai spus presedintele Societatii Romane pentru Drepturile Omului. Sarchizian a mai declarat ca si bunica lui Gologan este la pamant.

”Sufera enorm, ea l-a crescut. In scrisorile pe care i le trimite, Ionut ii spune sa-l astepte, insa, pe masura ce trece timpul, batrana rezista din ce in ce mai greu”.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si