Rona Hartner este în doliu: „Laurențiu, nu te pot uita”

Rona Hartner este distrusă de durere, după ce bunul său prieten regizorul Laurențiu Azimioară s-a stins din viață.

K.B., luni 13 ianuarie 2020 , 10:30

Rona Hartner este în doliu: „Laurențiu, nu te pot uita”
Rona Hartner este în doliu: „Laurențiu, nu te pot uita”
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Rona Hartner a postat un mesaj plin de durere pe Facebook:

Rona Hartner este în doliu: „Laurențiu, nu te pot uita”
Rona Hartner este în doliu: „Laurențiu, nu te pot uita”

”Atât de tânăr erai, atât de multe făceai!”

„Laurențiu nu te pot uita !!! Spectacolul ” Natură ” este opera ta …m-ai învățat să înțeleg Muzică noastră românească !! cel mai rău îmi pare că nu am făcut mai multe spectacole împreună !!!
Regizor că ține nu mai există !!!!"
”Ce minune să te fi cunoscut”

Citeste si: Cristina Țopescu terorizată de hingheri: "Vreau sa o auziți cum urlă și cum plânge! În ce stare deplorabilă au adus-o"

Am avut fericirea să rad cu ține să creez atât pe scenă teatrului de l’Orme cât și pe scenă teatrului Gymnase din Paris !!! și spectacolul nostru în limba română integral aducea oamenilor peisajele românești în scenă !!! ce minune să te fi cunoscut atât de tânăr erai și atât de passionate în tot ceea ce făceai…. încât noi te credeam nemuritor …dar iată că ai plecat acolo unde creația este eternă !! și nu este supusă trecerii !!!

Citeste si: Cristina Țopescu a murit. Iuliana Marciuc: ”Unde au fost prietenii de a murit atât de singură?”

Îți promit că voi face spectacolul „Natură” că și cum ai fi în sala … și că și cum doamna Olga Tudorache ar fi prezența … și noi chantant să o mai vedem odată plângând de emoție ….când îi cântăm Doina din Maramureș :Prin Pădure trecem noi …ai trecut Laurențiu dar nu ai trecut fără să marchezi drumul tău !!! îmi e dor de ține. Dumnezeu să te primească în pacea lui. Mâine 3 slujbe sunt pentru ține …. de la distanță asta nu mai pot face mai mult !!!! dar se pare că este tot ceea ce Îți trebuie pentru drumul tău mai departe în eternitate”, este mesajul postat pe Facebook de Rona Hartner.
Laurențiu Azimoară a fost un creator de teatru extraordinar, care a dus cultura română pe scena teatrului din Franța, acolo unde se și stabilise de ceva timp.

Citeste si: Flora Năstase, în stare de șoc după moartea Cristinei Țopescu: ”Nu aș dori să aflu că a fost o sinucidere”

I-a avut colegi pe Sebastian Papaiani, Stela și Rodica Popescu, Dorin Varga, Mihai Ciucă. A pus în scenă spectacole cu Grigore Vasiliu Birlic, Irina Răchițeanu, Octavian Cotescu, Rodica Tapalagă, Olga Tudorache, Leopoldina Bălănuță, Tatiana Iekel.

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si