Citeste si: Un nou record de infectări cu COVID-19 în România

Potrivit protocolului UEFA, pentru a evolua, un jucător trebuie să fie testat negativ cu o săptămână înainte de meci, ceea ce nu este cazul portughezului.

Ronaldo, testat din nou pozitiv cu coronavirus

"Cristiano Ronaldo a fost scos din antrenamentul echipei naționale după un test pozitiv de COVID-19, astfel că nu va juca împotriva Suediei.

Internaționalul portughez se simte bine, fără simptome, și este în izolare", a fost anunțul lusitanilor, transmis pe site-ul oficial.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Cristiano Ronaldo a părăsit lotul Portugaliei după ce a fost anunţat faptul că a fost testat pozitiv, la data de 13 octombrie, el plecând imediat pentru a evita carantina care l-ar fi făcut categoric să rateze confruntarea cu FC Barcelona. El va rata însă oricum meciul, din cauza celui mai recent rezultat al testului confirmat pozitiv cu COVID-19.

Citeste si: Țara care a impus obligativitatea purtării măștii în exterior pe tot teritoriul țării

Juventus Torino va întâlni FC Barcelona, în 28 octombrie, de la ora 22:00, pe teren propriu, în grupa G a Ligii Campionilor.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si