RoofArt – servicii de reparații pentru acoperiș oferite de către profesioniști

Este, în mod clar, evidentă importanța acoperișului pentru orice clădire, indiferent de mărimea sau structura acesteia. Fiind denumit, pe bună dreptate, „a cincea fațadă a casei”, acoperișul este esențial în protejarea locuitorilor de condițiile meteorologice nefavorabile.

joi 30 mai 2019 , 17:53

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

De aceea, în faza de proiectare, acestuia i se acordă o importanță deosebită. Cu toate acestea, degradarea în timp a materialelor nu poate fi oprită. Alături de un montaj deficitar, deteriorarea sistemului de învelitoare poate impune o serie de reparații pentru acoperiș, care trebuie realizate neapărat de către muncitori calificați.

Desigur, cauzele amintite mai sus (montajul deficitar și deteriorarea cauzată de trecerea timpului) sunt principalele motive responsabile de necesitatea intervențiilor de reparație. Cu toate acestea, nu sunt singurele. Alegerea nepotrivită a materialelor (slab calitative) pe fondul unui preț accesibil se poate dovedi, de asemenea, nefastă.

La fel ca în cazul alegerii doctorului pentru realizarea unei intervenții complicate, opțiunea pentru firma specializată în acest domeniu trebuie astfel îndelung analizată. Înainte de a veni cu recomandări în acest sens, trebuie să stabilim când este cazul să apelăm la servicii specializate de reparații pentru acoperiș.

Care sunt semnele ce indică faptul că acoperișul are nevoie de reparații?

Pe lângă deteriorarea vizibilă a culorii datorită impactului razelor ultraviolete, unul dintre factorii principali ai degradării acoperișului este apa. Din cauza montajului deficitar, aceasta se poate infiltra prin locurile în care îmbinările între diferite elemente nu s-au făcut în mod corespunzător.

Iată care sunt semnele ce indică necesitatea unor reparații pentru acoperișurile de case:

  • se observă, pe pereții și pe tavanul camerelor de la nivelul superior al locuinței, deteriorări de rezistență;
  • tot în aceste locuri apare mucegaiul, ca urmare a umezelii crescute, fapt ce afectează grav sănătatea celor ce locuiesc în respectivele încăperi;
  • proprietățile termice normale ale unui acoperiș corect montat nu se fac resimțite ca urmare a infiltrării apei în stratul de izolare al acestuia;
  • apar scurt-circuitele, cauzate, din nou, de interacțiunea apei infiltrate cu firele electrice.

Dacă se întâlnesc cel puțin două din aceste patru situații, se impune imediat apelarea la specialiștii în reparații acoperișuri. Și pentru ca, de data aceasta, să ne bucurăm cât mai mult timp de un acoperiș perfect funcțional, estetic și montat ca la carte, este important ca firma care pune la dispoziție astfel de servicii să fie una de tradiție, cu un bun nume pe piață.

RoofArt – consiliere pentru servicii profesionale de montaj

Specializată de mai bine de 18 ani în domeniul construcțiilor, firma RoofArt este una dintre alegerile sigure atunci când vine vorba despre calitatea sistemului de învelitoare. Experții RoofArt analizează atent starea actuală a acoperișului și decid ce tip de renovare pentru un acoperiș de casă veche se pretează cel mai bine pentru fiecare situație în parte.

Proprietarii trebuie să fie conștienți de faptul că reparațiile pentru acoperișuri au prețuri ce variază semnificativ de la un caz la altul, în funcție de complexitatea lucrării și de materialele utilizate. Analiza realizată de partenerii RoofArt va determina, în cele din urmă, costul final al întregului proces de refacere, clienții primind pe lângă acesta și cele mai bune recomandări privind modificările necesare.

Cum asigură RoofArt rezistența în timp a noului acoperiș montat?

Ei bine, această siguranță este conferită de utilizarea unuia dintre cele mai durabile, robuste și fiabile materii prime din lume: oțelul premium de calitate nordică. Proprietățile acestuia sunt greu de egalat de orice alt material existent pe piață. Colaborarea firmei românești RoofArt cu concernul suedez SSAB a dat naștere unor sisteme complete de învelitori, de calitate scandinavă.

Și pentru că acest sistem complet este compus din învelitoare (din țiglă metalică sau din tablă fălțuită) și sistem de scurgere a apei provenite din precipitații, asigură rezultate deosebite atât din punct de vedere al funcționalității, cât și al aspectului. Ambele componente sunt realizate din același material premium, care dispune de următoarele proprietăți:

  • rezistență sporită împotriva factorilor climatici de orice tip și intensitate (în urma testelor dure la care oțelul a fost supus în perioada de experimentare);
  • rezistența sporită a culorii datorită acoperirii cu un strat de vopsea bio patentată GreenCoat®, pe bază de ulei de rapiță;
  • material regenerabil și ecologic, ce reduce cantitatea de noxe emise în aer (datorită acoperirii GreenCoat®);
  • grad mare de rezistență anti-coroziune, datorită stratului generos de zinc de minim 275gr/mp.

Așadar, regăsit atât în componența țiglei metalice Umbrella® clasică și Umbrella® cu prinderi ascunse, oțelul nordic asigură rezistența noului acoperiș montat corespunzător, de către experți.

Echipa de specialiști RoofArt susține și chiar recomandă ca procesul de schimbare al unui acoperiș de casă veche să se realizeze cu materiale și accesorii de la aceeași firmă producătoare. Astfel, riscul apariției unor probleme tehnice de îmbinare sau potrivire a pieselor sau a unora de natură estetică se va diminua considerabil.

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si