Roxana Buzoiu de la „Puterea Dragostei” a explicat de ce este mereu vânătă pe corp. A lovit-o sau nu Sendo?!

Roxana Buzoiu de la „Puterea Dragostei” a explicat care este motivul pentru că ea este mereu vânătă pe corp. Bruneta a explicat că iubitul său nu a lovit-o niciodată și nu este el vinovat.

Author: Georgiana Balaban marți 03 august 2021 , 17:29

roxana-buzoiu-de-la-puterea-dragostei-a-explicat-de-ce-este-mereu-vanata-pe-corp-a-lovit-o-sau-nu-sendo
Roxana Buzoiu de la Puterea Dragostei.[Sursa foto: Instagram]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Roxana de la „Puterea Dragostei” și-a lămurit fanii în privința vânătăilor de pe corp. Fosta concurentă a emisiunii de la Kanal D a anunțat că Sendo nu a lovit-o.

„M-am săturat să-mi spuneți că am 10000 de vânătăi pe mine. Ok, am. Mă învinețesc foarte ușor, am și lipsă de calciu, mama mea se învinețește extrem de repede și ea la rândul său...deci este genetic, din păcate. Să ne întoarcem în timp, unde m-ați văzut cu toții și anume la „Puterea Dragostei”...acolo cădeam mereu pe scări sau doar mă atingeam de un obiect și mă învinețeam. Am pielea foarte sensibilă. Încetați să insinuați că iubitul meu îmi face asta, sunteți penibili rău unii dintre voi. Sunt ok, stați liniștiți!”, a zis Roxana.

Citeste si: Roxana de la „Puterea Dragostei” și iubitul marocan au făcut senzație la piscină. Imagini inedite cu cei doi

roxana-buzoiu-de-la-puterea-dragostei-a-explicat-de-ce-este-mereu-vanata-pe-corp-a-lovit-o-sau-nu-sendo
Roxana de la Puterea Dragostei.[Sursa foto: Instagram]

Roxana de la „Puterea Dragostei” și iubitul marocan au făcut senzație la piscină. Imagini inedite cu cei doi

Roxana de la „Puterea Dragostei” și Sendo sunt mai îndrăgostiți ca niciodată. Ei își petrec tot timpul împreună. Fosta concurentă a emisiunii de la Kanal D și marocanul locuiesc împreună.

Citeste si: Imagini de infarct cu Berna de la „Puterea Dragostei”. Cum a fost surprinsă la piscină

Roxana de la „Puterea Dragostei” și Sendo au atras toate privirile la o piscină de fițe din Capitală. Cu un costum de baie minuscul, cu imprimeuri de vară, și cu un trup bine lucrat la sală, Roxana a făcut senzație. Ea a dansat și a înotat alături de iubitul său, Sendo. Cei doi au făcut tiktok-uri în apă și insta story-uri pentru a-și ține urmăritorii la curent.

Citeste si: O nouă concurentă în casa Puterea Dragostei. Pe cine a pus aceasta ochii: ”Te iau de bărbat”

Focoasa brunetă și-a găsit fericirea. Ea se simte împlinită cu Sendo. Au făcut pasul cel mare de a locui împreună și acum au alte idei pentru viitor.

Citeste si: Roxana Buzoiu de la Puterea Dragostei se pregătește să devină mămică: ”Îi facem fotbaliști”

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si