Aceasta a recunoscut, într-o editie recentă Puterea Dragostei, că și-a dorit să-i trimită o scrisoare prin care să-i arate că încă îl place.

Însă, frumoasa româncă a fost dezamăgită când a aflat că nu doar ea se iubea cu Andy în timp ce vorbea cu el, grecul avea și el o relație cu o colegă de emisiune.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Citeste si: Hamude și Roxana de la Puterea Dragostei, adevărul depre relația dintre ei! "Se iubesc pe furiș"- Ce au surprins camerele de filmat

Chiar și așa, Roxana nu se lasă. Concurenta a publicat în mediul online, seara trecută, un colaj foto în care apare alături de Alexander. Ba mai mult decât atât, a pus și o inimioară la descriere.

Fanii au publicat o posibilă discuție dintre Roxana și grec

Între Roxana și grecul Alexander comunicarea este destul de dificilă, având în vedere cu nu știu engleză. Aceștia au recunoscut că discutau prin intermediul "google translate".

Fanii emisiunii au glumit pe seama celor doi și au fabricat o posibilă conversație între ei.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si