Roxana de la ”Puterea Dragostei” explică povestea imaginilor cu ea făcând videochat! Declarații exclusive

Roxana de la ”Puterea Dragostei”, probabil cea mai controversată concurentă din emisiune, a vorbit, în exclusivitate, despre filmulețul cu ea făcând videochat, imaginile devenind virale printre fanii emisiunii.

Author: Calin Perian sâmbătă 28 septembrie 2019 , 17:11

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

 

Îmbrăcată complet în alb, Roxana de la ”Puterea Dragostei” a făcut, o perioadă, show în fața camerelor de luat vederi, momentul cu pricina fiind însă unul de tristă amintire pentru focoasa concurentă a emisiunii.

Citeste si: Roxana și Andy de la Puterea dragostei, din nou împreună!

Citeste si: Șoc în showbiz! Imagini BOMBĂ cu Iancu Sterp și o blondă sexy de la ”Puterea Dragostei”! ”Noi ne plăceam de mult…”

Citeste si: Incredibil, ce a spus Roxana despre Iancu la două luni de la despărțire. "Mă voi întoarce la el"

”Am încercat și eu... Ce să spun, nu sunt multe de spus. Cred că am făcut, acum doi sau trei ani, timp de vreo două săptămâni, a fost o prostie. Oricum, pot să spun că sunt liniștită, nu am de ce să dau explicații și nici să îmi fie rușine, mai ales că nu m-am dezbrăcat. Nu mi-a plăcut nicio secundă asta, de aceea nici nu am făcut prea mult, am făcut foarte puțin timp prostia aia”, ne-a spus, vizibil supărată, Roxana de la ”Puterea Dragostei”.

Mai mult decât atât, Roxana de la ”Puterea Dragostei” este convinsă că imaginile cu pricvina au apărut în mediul virtual ca răzbunare. ” Probabil că am deranjat pe unele și de aceea au căutat să îmi facă rău. Au găsit imaginile acelea, dar, că să fiu sinceră, nici nu mă interesează, eu știu mai bine ce s-a întâmplat. Și, dacă chiar era ceva compromițător, sigur apărea până acum... Doar cu nu au ce să găsească, nu am trăit din asta, ca altele...”, ne-a mai spus Roxana de la ”Puterea Dragostei”.

 

Roxana și Andy, cei doi foști concurenți de la ”Puterea Dragostei”, au îngropat securea războiului!

 

Roxana Buzoiu și fostul ei iubit de la Puterea dragostei, Andy Adetu, au lăsat deoparte neînțelegerile și resentimentele și au ajuns din nou împreună. De data aceasta pentru a face reclamă unui magazin de haine. Roxana și Andy de la Puterea dragostei au făcut împreună o ședință foto pe străzile din București. Foști concurenți în emisiunea matrimonială de la Kanal D și foști parteneri, Andy și Roxana au fost manechini pentru a promova un brand de haine.

Ce a spus Roxana de la ”Puterea Dragostei” despre Iancu la două luni de la despărțire. "Mă voi întoarce la el"

Roxana Buzoiu nu a rămas datoare față de Iancu Sterp, cel care i-a fost iubit în ultima perioadă la Puterea dragostei, și i-a dat o replică dură la două luni de la despărțire. De altfel, chiar în săptămâna finalei primului sezon, Iancu avea să pună punct idilei, iar motivul deciziei a fost legat de atitudinea tinerei. De altfel, puțin mai târziu, în premieră pentru WOWbiz.ro, el avea să detalieze mai mult pe marginea acestui subiect. "Nu este ce îmi doresc eu. Roxana nu se poate controla, are un comportament vulcanic, și mie îmi displace acest lucru. Vreau să fiu relaxat în relație, nu mereu în gardă", avea să povestească Iancu Sterp pentru WOWbiz.ro.

Pe de altă parte, nici frumoasa femeie nu a rămas datoare. Roxana a vorbit despre relația cu Iancu Sterp, în stilul ei, fără menajamente. "Mi-a plăcut de el, dar este un băiat imatur. Așa am simțit însă atunci să fac, să îl iubesc. Acum, nici nu se mai pune problemă. Mă voi întoarce la el cu siguranță. Sigur, când voi avea 60 de ani și voi merge în baston!", a spus, amuzată, Roxana de la ”Puterea Dragostei” într-un live pe kfetele.ro.


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si