Roxana Kiriţă a dezvăluit de ce nu a luat BAC-ul din prima încercare! Fiica lui Giani s-a revanşat la examenul din această vară: „Spre oftica voastră, l-am luat!”

Pentru amici, Roxana Kiriţă a dezvăluit de ce nu a luat BAC-ul.

Author: Razvan Boboc duminică 25 august 2019 , 10:18

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

E clar că Roxana Kiriţă a dezvăluit de ce nu a luat BAC-ul. Fiica lui Giani Kiriţă a reacţionat după ce a descoperit pe net un material deste situaţia sa şcolară. “Roxana, fiica fotbalistului Giani Kiriță este la a doua încercare în privința examenului maturității. Se pare că norocul nu a fost de partea sa, ori emoțiile și-au pus total amprenta asupra proaspetei absolvente de liceu, ar spune unii.” , se scria în material.( vezi ce a spus Bianca Drăguşanu despre presupusa ei idilă cu Giani Kiriţă)

Citeste si: Ce bine arată în costum de baie fosta soție a lui Giani Kiriță! FOTO

Citeste si: Dovada că între Giani Kiriţă şi bruneta misterioasă e o relaţie serioasă! Giani a fost cu ea la o nuntă după ce s-au distrat împreună la mare! FOTO

Citeste si: Giani Kiriţă a luat a doua cea mai mică notă la examenul practic pentru licenţa Pro de antrenor! După ce a obţinut doar 5.22, nu a avut dreptul să mai susţină examenul scris!

Roxana Kiriţă a dezvăluit de ce nu a luat BAC-ul: „Daaa, mare ruşine!"

Roxana, foarte activă în mediul online, a răspuns unei serii de întrebări legate de viața ei. Unul dintre urmăritorii de pe o rețea de socializare a fost extrem de curios cu privire la studiile fetei. „Nu ai luat BAC-ul acum un an?”, a întrebat internautul. „Nu, am picat la logică pentru că n-am învățat cât a trebuit”, a răspuns Roxana Kiriță”, se mai scria despre Roxana. „Daaa, mare ruşine! Sunt prima şi ultima fată din lume care nu a reuşit să ia BAC-ul din prima!!! Dar, spre oftica voastră, l-am luat”, a postat Roxana.

Roxana Kiriţă a dezvăluit de ce nu a luat BAC-ul. În vară a promovat cu 6.68

S-a aflat că Roxana Kiriţă a dezvăluit de ce nu a luat BAC-ul. La examenul din această vară, ea nu a ai avut emoţii. Ea a susţinut examenul la Liceul Teoretic Traian, specializarea „Ştiinţe sociale”. Roxana a obţinut 8.05 la „Limba şi literatura română”, 5.65 la „Istorie” şi 6.35 la „Sociologie”, absolvind cu media generală 6.68.

 

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si