Roxana Vancea, dezvăluiri despre plecarea de la Exatlon

Roxana Vancea avenit la emisiunea FanArena pentru a vorbi despre experienţa ei în show-ul Exatlon.

Author: M. P. vineri 02 noiembrie 2018 , 10:21

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Faimoasa a mărturisit că în competiţia Exatlon exista o frustrare comună. Faimoşii cred că Războinicii sunt favorizaţi şi invers.

Vancea a vorbit şi despre Alin Andronic şi a spus

despre el că îşi schimbă comportamentul atunci când nu mai este în faţa camerelor.

”Alin mai avea răutăţi. Pe camere era un ”sfânt”, dar mai avea răutăţi. Când s-au închis camerele, a venit la noi să ne spună că nu a vrut să spună aşa. Războinicii aveau o foarte mare frustrare pe Monica Roşu, că tot timpul i se spunea tot palmaresul ei. Şi ei aveau impresia că Faimoşii ar fi fost favorizaţi. Pe de altă parte, noi credeam că Războinicii sunt favorizaţi”, a spus Roxana Vancea.

Motivul pentru care Roxana Vancea a plecat de la Exatlon

Roxana Vancea a explicat şi ce a determinat-o să-şi dorească să plece din competiţie.

„Am decis să mă retrag pentru că emisiunea mergea într-o direcţie greşită. Totul mergea spre mahala, băgât mâna-n gât, agresat femei. Eu promovez sportul, nu altceva. Eu am încercat să discut cu el, însă nu am avut cu cine. De când a venit el s-a transformat totul. Tot timpul urlă, erau ţipete, să aducem puncte. Toţi erau cu capul în jos, zici că ne certa domnul diriginte. Am zis că ne distrăm, că mergem la jocuri fără presiune. Eu nu m-am certat cu el pentru mine, eu m-am certat cu el pentru echipă. El trebuia să-şi câştige respectul, nu să se impună.

Motivul pentru care eu sunt acum, aici, este că nu am vrut să mă mahalagesc la TV cu fiul dumneavoastră. El urlă tot timpul, eu nu puteam să vorbesc. El nu a venit să ne întrebe pe noi, înainte de meci, care jucăm„, a spus Roxana Vancea.

Mama lui Giani Kiriţă a sărit în apărarea fiului ei şi a spus că cei doi nu au făcut o echipă de la început.

„Giani a spus să nu te hlizeşti după ce pierzi. Voi nu aţi fost o echipă de la început. Erau numai bisericuţe. Eşti foarte vulcanică şi dacă Giani nu te lasă să joci, tu făceai urât. Nu ai vrut tu să vorbeşti cu el. El a venit acolo să vă ajute, Ionuţ a mers într-o echipă care câştigă. Te-ai mahalagit oricum”, a declarat mama lui Giani Kiriţă.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si