Roxana Vancea a trecut prin clipe foarte grele zilele trecute, atunci când a ajuns pe masa de operație. Fosta iubită a lui Mihai Bendeac a fost nevoită să își opereze nasul, iar motivul pentru care a făcut acest lucru a uimit pe toată lumea.

Vedeta și-a făcut această intervenție după ce și-a pus aparat dentar. Pentru că dinții ei s-au mutat puțin mai în spate, Roxana a apelat la această intervenție.

Vedeta susține că nasul i se vedea mai mare.

Joi, aceasta a fost operată, iar astăzi a postat și primul selfie. Din fericire, Roxana se simte extrem de bine, iar zilele acestea, ea se va recupera.

„Gata. Am făcut-o si pe asta. După ce mi-am pus aparat dentar, dinţii mei s-au dus în spate (cum era normal) şi nasul mi se vedea mai mare. Aşa ca, decât să fiu complexată că am nasul mareeee... mai bine l-am retuşat un pic!", a scris Roxana Vancea.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

 

Fosta iubită a lui Mihai Bendeac a devenit cunoscută după ce a fost prezentatoare meteo a matinalului postului din Băneasa. Încă de la prima emisiune, Roxana a fost extrem de apreciată de către publicul masculin datorită bustului său impresionant. Aceasta susține că sunt sânii ei naturali, iar rinoplastia ar fi singura operație a sa.

Anul trecut, Roxana a făcut parte din echipa Faimoșilor de la Exatlon, în sezonul al doilea.

După un schimb dur de replici cu Giani Kiriță, aceasta a decis să plece din concurs.

Cum a reacționat Roxana Vancea după ce Mihai Bendeac a anunțat că va fi tată! „Își bate joc”

Mihai Bendeac a anunțat că va fi tată, dar Roxana Vancea nu l-a crezut pe fostul ei iubit.

Mihai Bendeac a anunțat recent că va fi tată. „Am făcut un copil. Am aflat acum două săptămâni”, a declarat el în timpul emisiunii la care este jurat. „Eu nu cred că e copilul tău”, a spus Delia.

Citeste si: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”- kfetele.ro

Citeste si: Descoperirea macabră în Timiș. Un tânăr de 24 de ani, gasit mort pe un câmp. Ar fi fost împuşcat în gât- radioimpuls.ro

Cheloo, Dan Badea și Șerban Copoț nu păreau convinși că actorul spune adevărul, dar Delia a părut că ia situația în serios.

„Mihai Bendeac va fi tătic! Și nici el nu realizează foarte tare asta. Din cum a prezentat situația, m-am speriat puțin, mi s-a părut că a spus-o printre altele. El e foarte speriat, a încercat să facă din acest eveniment mare-mare din viața lui ceva foarte mic…”,a spus ea.


Ulterior, Mihai Bendeac a recunoscut că totul a fost o glumă

„M-am trezit cu gândul că voi veni aici și voi întâlni o mulțime de proști. Nu mă refer la concurenți. Mă refer la colegii mei, chiar și la voi… Adică oameni atât de proști încât să creadă că o să am un copil”, a spus el râzând.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si