Roxana Vancea, un nou atac la adresa lui Giani Kiriță: "Eu când am zis să ne distrăm, m-a trimis la Disneyland"

Giani Kiriță a fost subiectul de discuție dintre Roxana Vancea, Yamato Zaharia și Mirel Drăgan, în cadrul emisiunii FanArena.

Author: M. P. vineri 14 decembrie 2018 , 10:13

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Cu toții au discutat fără menajamente despre modul în care antrenorul Giani Kiriță a pus presiune pe echipa Faimoșilor.

Yamato Zaharia a declarat că a existat o presiune prea mare, stres și puncte pierdute di aceste cauze.

„Este normal când sunt tensiuni să nu te duci atât de relaxat la start. Tu te duci cu gândul de a aduce punct. Ce va spune echipa, ce va spune echipa acasă dacă eu nu aduc acel punct? Tocmai de asta ziceam că se pune prea mare presiune pe punctul ăsta. Mai bine pleci relaxat mental, chiar dacă nu îl aduci ştii că echipa te susţine”, a spus Yamato Zaharia.

Mirel Drăgan a spus că din punctul său de vedere tensiunea a crescut și mai mult în momentul în care a ajuns Giani Kiriță în Republica Dominicană.

Trei "Faimoși" s-au plâns de atitudinea lui Giani Kiriță

„Tensiunea a crescut după ce a venit Giani. Ajunsesem la un moment dat în care se punea mult mai mare presiune pe punct”, a spus Mirel Drăgan. „Cu vreo săptămână înainte să vină Giani au început aceste discuţii şi după venirea lui s-au accentuat. Noi înainte mergeam relaxaţi la joc toţi”, a mai spus Mirel în emisiunea „Fan Arena”.

La rândul său, Roxana Vancea a declarat că Giani Kiriță ia totul prea în serios.

„Eu când am zis să ne distrăm m-a trimis la Disneyland. Erau foarte demoralizaţi, toţi aveau impresia că acasă lumea îi judecă: marii campioni sunt bătuţi de războinici ş.a.m.d. Eu le-am explicat, ce aţi avut de demonstrat în sportul vostru aţi demonstrat, aici e altceva, hai să ne relaxăm”, a spus Vancea.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si