Rudele romanului rapit in Burkina Faso cer autorităţilor să le dea răpitorilor banii ceruti pentru ca Iulian Ghergut sa fie eliberat

A apărut o nouă înregistrare cu românul Iulian Gherguţ, care este ţinut ostatic în Burkina Faso din aprilie anul trecut. El cere, din nou, guvernului României să facă tot posibilul ca să-l elibereze. Rudele de acasă cer şi ele autorităţilor să le dea răpitorilor banii ceruţi. ##VIDEO32095##

Editor: Alexandra Chiric marți 01 noiembrie 2016 , 19:28

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

"Ii cer familiei mele, in special tatalui meu, George, mamei mele Cecilia, sotiei mele, Mihaela, si tuturor fratilor si surorilor sa gaseasca o solutie impreuna cu Guvernul Romaniei ca sa fiu eliberat”, este mesajul barbatului.

Cecilia Ghergut, mama: „Eu ma rog la Dumnezeu… Il recunoasteti din poza? Da, el e”.

Un an si 7 luni au trecut de cand femeia nu mai stie nimic de fiul ei: Iulian Ghergutz era responsabil cu securitatea unei mine din Burkina Faso in momentul in care a fost rapit de o grupare terorista.

In cea mai nou inregistrare, Iulian Ghergut vorbeste in franceza si spune ca starea sa de sanatate este buna. Mentioneaza, totodata, ca inregistrarea in care apare a fost facuta in data de 21 septembrie. Acasa, in judetul Neamt, stirea ca barbatul e in viata a venit, pentru rude, ca o usurare.

„Cand vine vestea ca macar e in viata, bucuria e foarte mare”, spune unchiul barbatului.

Rudele lui Iulian cer, inca o data, ajutorul autoritatilor. In acest moment, ministerul roman de externe verifica autenticitatea inregistrarii.

 

 

 


Abonează-te pe

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si