Rugăciune pentru femeile care nu pot alăpta

Rugăciune pentru femeile care nu pot alăpta. Mămicile la început de drum au nevoie, pe lângă o îndrumare medicală corespunzătoare și un ajutor din partea celor cu experientă, de multă răbdare și înțelepciune. Toate astea se obțin în timp.

Author: Raluca Ionita joi 30 ianuarie 2020 , 12:54

Rugăciune pentru femeile care nu pot alăpta
Rugăciune pentru femeile care nu pot alăpta
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

 

Problema alăptării este tot mai apăsătoare în vremurile noastre. Astăzi vă propunem o rugăciune pentru femeile care nu pot alăpta.

Rugăciune pentru femeile care nu pot alăpta
Rugăciune pentru femeile care nu pot alăpta

Rugăciune pentru femeile care nu pot alăpta

"Primeşte, Doamnă de Dumnezeu Născătoare, rugăciunile cele cu lacrimi ale robilor tăi care aleargă la tine. Te vedem în sfânta icoană cum Îl ţii în braţe şi-L alăptezi pe Fiul tău şi Dumnezeul nostru, pe Domnul Iisus Hristos. De L-ai şi născut fără de durere, totuşi cunoşti durerile mamelor, şi neputinţele fiilor şi fiicelor omeneşti le vezi.

Pentru aceasta, cu căldură căzând la icoana ta tămăduitoare şi sărutând-o cu umilinţă, te rugăm, Preamilostivă Stăpână: îndură-te de noi, păcătoasele, cele osândite să naştem în dureri şi să creştem în întristări pruncii noştri, şi cu împreună-pătimire acoperă-ne, iar pe pruncii şi soţii noştri izbăveşte-i de bolile cele grele şi de necazurile amare.

Citeste si: „L-am bătut și eu pe el. Ne băteam parte în parte”. Adriana Bahmuțeanu, declarații halucinante despre loviturile încasate de la Silviu Prigoană: „Da, m-a bătut cu pliciul”- kanald.ro

Citeste si: Culiță Sterp aruncă bomba: „Băiatul meu din prima căsătorie!”. Și-a luat prin surprindere toți fanii cu declarația asta- wowbiz.ro

Citeste si: ”Tatăl nostru” se schimbă. Anunțul important al Bisericii Catolice pentru credincioși

Citeste si: Rugăciune de mulţumire. Cum să fii recunoscător pentru ajutorul primit

Citeste si: Este sărbătoare astăzi! Ce nu este bine să faci? Aduce mare GHINION

Dăruieşte-le sănătate şi putere, ca cei hrăniţi să crească din putere în putere, iar cele care îi hrănesc să se umple de bucurie şi mângâiere, ca şi acum, cu mijlocirea ta, Domnul să săvârşească lauda Sa din gura pruncilor şi a celor care sug. O, Maică a Fiului lui Dumnezeu! Milostiveşte-te de maicile fiilor omeneşti şi de norodul tău cel neputincios: bolile noastre grabnic tămăduieşte-le, necazurile şi întristările noastre alină-le şi nu trece cu vederea lacrimile şi suspinările robilor tăi.

Auzi-ne în ziua necazului pe noi, cei care cădem la icoana ta, şi în ziua bucuriei şi izbăvirii primeşte laudele inimilor noastre cele mulţumitoare. Înalţă rugăciunile noastre la Tronul Fiului tău şi Dumnezeului nostru, ca să fie milostiv către păcatele şi neputinţele noastre şi să adauge mila Sa celor care cunosc Numele Lui, ca şi noi şi pruncii noştri să te proslăvim pe tine, Milostiva noastră Apărătoare şi Nădejdea neamului nostru cea neclintită, în vecii vecilor. Amin.", este o rugăciune pentru femeile care nu pot alăpta.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si