Yulia, o rusoaică în vârstă de 31 de ani, era la o petrecere când a început să aibă contracții specifice nașterii. Fără să ceară ajutor specializat, femeia s-a închis în baie și a nascut copilul pe vasul de toaletă, scrie Daily Mail, care citează surse din poliție.

Femeia l-a pus imediat pe micuț într-un sac menajer, după care l-a aruncat în tomberon fără să taie nici măcar cordonul ombilical.

Imediat după naștere, femeia s-a întors în apartament și a continuat distracția alături de prieteni.

Chestionată de agenți, Yulia a declarat că și-a abandonat bebelușul pentru a putea petrece nestingherită. Femeia a fost arestată pe loc și este acuzată de tentativă de omor.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

"Mama a zis că nu vrea acest copil. Nici nu a verificat dacă e băiat sau fată înainte de a-l arunca la gunoi. În timpul arestului era într-o stare avansată de ebrietate", a declarat purtătorul de cuvânt al comitetului care conduce investigația.

Copilul a stat două ore în coșul de gunoi, până când o femeie care trecea prin zonă a auzit plânsetele și a sunat imediat la serviciile de urgență.

Băiețelul a fost găsit fără haine, acoperit cu sânge, în sacul de plastic. Avea o temperatură de doar 24 de grade, fiind la limita hipotermiei.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si