Imagini incredibile au fost filmate intr-un hotel din Baile Felix. Primarul din Mihaesti, judetul Valcea, a fost suprins de camerele de supraveghere in timp ce fura… aparatul de lustruit pantofi. Edilul se apara si spune ca a facut o gluma proasta.

"In acest cadru se vede cum clientul hotelului se apleaca sa ridice aparatul, pe care il scoate din priza. Il ia in brate si intra in lift cu el."

Mare le-a fost mirarea reprezentantilor unui hotel din Felix cand si-au surprins in flagrant unul dintre clienti. Hotul, nimeni altul decat un primar venit in statiunea balneara la un curs de achizitii publice si combatera coruptiei in institutii. In imagini se vede cum Constantin B?rz?geanu scoate din priza aparatul de lustruit pantofii, il ia in brate si urca cu el in lift.

Initial reprezentantii complexului hotelier au crezut ca peria electrica este stricata si unul dintre angajati a dus-o la reparat. Abia dupa ce s-au uitat pe imaginile suprprinse de camerele de supraveghere si-au dat seama ca aparatul de lustruit pantofi a fost furat de unul dintre clienti.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Îngropat de viu, un bărbat a fost salvat ca prin minune după 4 zile de stat sub pământ- wowbiz.ro

Anul trecut, primarul povestea in presa locala ce edil cinstit este.

Constantin Barzageanu: "Nu îmi plac "trântorii"! Nu încurajez lenea! Vreau sa facem prin munca tot ce facem."

Un an mai tarziu, Constantin Barzageanu se plimba linistit pe holurile hotelului cu dispozitivul de curatat pantofi in brate. Fara sa-si dea seama ca e filmat, primarul duce peria electrica in camera, de unde a dus-o direct acasa.

Constantin Barzageanu, primar Mihaiesti: "O gluma, a fost un pariu, o gluma. S-a trimis, sefa, s-a trimis. Dar de ce ati luat peria, domnule primar? Am facut o gluma proasta."

Conducerea hotelului asteapta ca edilul sa returneze aparatul in valoare de cinci sute de lei. In caz contrar este hotarata sa depuna o plangere la politie.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si