S-a aflat adevărul abia după moartea lui Răzvan Ciobanu! Designerul era sărac, dar ce avere au părinții lui!

Familia lui Răzvan Ciobanu are o situație materială destul de bună.

Lia Popescu, luni 20 mai 2019 , 09:30

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Răzvan Ciobanu a murit sărac și plin de datorii! Părinții lui însă se pot lăuda cu o situație materială bună, sunt proprietarii unei pensiuni moderne în Vâlcea, care le aduce un profit serios în toate perioadele anului, dar au și alte bunuri și un imobil în Capitală.

Zilele trecute, reporterii WOWbiz.ro v-au prezentat în premieră afacerea secretă a familiei Ciobanu. Designerul decedat în a doua zi de Paşti, într-un cumplit accident, şi părinţii săi deţineau o pensiune în satul vâlcean Ciungetu, pensiune denumită Ciobănelu, care pe site-urile de promovare este cotată la trei stele, cu o notă de 8,9.

Citeste si: Ramona de la Clejani a făcut un copil cu un manelist! Abia după ce a născut a aflat că el era însurat cu alta

Citeste si: Soţul Andreei Tonciu, crize groaznice de gelozie: "Certuri fantastice" - Mama ei spune adevărul despre căsnicia lor cu năbădăi

Citeste si: Bogdan Mocanu iese la atac, după ce a văzut-o pe Roxana dansând cu noul concurent: „Mi-e milă...”

Răzvan Ciobanu avea sute de mii de euro datorii! Ce aveau tatăl și mama lui ca proprietate

Pensiunea este aşezată pe valea Lătoriţei, între Munţii Lătoriţei, Căpăţânii şi masivul Parâng, este dotată cu 23 de camere şi apartamente, foişoare, terase, terasa ponton de 150 mp, parcare, grătare, loc de joacă pentru copii, loc de agreement, restaurant cu bucătărie tradiţională și o livadă uriaşă.. „Este o zona superbă, plină de verdeaţă, în care ai posibilitatea să desfăşori o mulţime de activităţi. Gazda, doamna Elena, o doamnă de exceptie. Foişor, cu mese şi băncuţe din lemn, foarte plăcut, un loc excelent pentru luat masa, pentru a savura o cafea. Camere foarte curate, mobilier nou, pat comod şi odihnitor”, este una din părerile clienţilor.

Mai mult, dacă Răzvan Ciobanu avea sute de mii de euro datorii, apropiații lui susțin că părinții se descurcă excelent! ”Designerul nu a vrut să vorbească niciodată despre averea mamei și tatălui său, mai ales că nici nu prea avea o relație grozavă cu ei în ultimii ani. Mama sa era mai afectuoasaă, în schimb, tatăl lui nu prea îi accepta orientările și modul de viață! Poate tocmai de aceea, a oprit și robinetul financiar pentru Răzvan. Cert este că omul nu mai avea un ban, în schimb familia se descurca de minune. Părinții au o casă frumoasă în București, destul de mare, în plus, mai au  venituri și din alte mici business-uri”, au relatat surse din preajma creatorului de modă!

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si