S-a aflat cat castiga directorii de la Petrom! Membrii directoratului si alti 34 de sefi au castigat anul trecut 54 milioane de lei

Cei cinci membri ai directoratului Petrom si alti 34 de sefi de dezvoltare, resurse umane sau comunicare au primit anul trecut 54 de milioane de lei.

A.C., vineri 07 octombrie 2016 , 15:52

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Astfel, conform datelor publicate in prospectul de vanzare a 6,4% din actiunile pe care FP le detine la Petrom, cele 39 de persoane din conducerea Petrom, singurul producator local de petrol si gaze, au impartit anul trecut 54 de milioane de lei, adica aproximativ 26.000 de euro lunar.

“Remuneratia membrilor directoratului si a directorilor care raporteaza membrilor directoratului, platita de societate consta intr-o indemnizatie lunara fixa, bonusuri si alte beneficii, incluzand beneficii in natura. Suma totala a remuneratiei si a altor beneficii, inclusiv beneficiile in natura platite de societate in 2015 in beneficiul membrilor directoratului si a directorilor care raporteaza membrilor directoratului, in mod colectiv ca si grup pentru activitatile prestate pentru societate in toate functiile se ridica la valoarea de 54 de milioane de lei”, se arata in documentul FP, citat de zf.ro.

 

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si