S-a aflat cauza morţii tinerei dansatoare care s-a prăbuşit pe scenă, la Arad. Tânăra a murit sub privire îngrozite a sute de oameni

Scene terifiante în timpul Balului Bobocilor unui liceu din Sebiş, judeţul Arad. O tânără dansatoare s-a prăbuşit pe scenă.

M. P., Monday 12 November 2018 , 16:22

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Tragedia s-a petrecut vineri, 9 noiembrie, în jurul orei 23.00, pe scena Casei de Cultură din oraşul Sebiş.

Diana avea 33 de ani şi era dansatoare de profesie. Ea se afla pe scenă alături de soţul ei, dansator şi el, în momentul tragediei. La un moment dat, în timp spectacolului, sub ochii a sute de elevi, părinţi şi profesori, Diana a leşinat chiar pe scenă şi s-a prăbuşit.

Citeste si: Tânărul mort la Constanţa şi tânără aflată în stare critică erau iubiţi! "Se ţineau de mână când i-a spulberat!"

Cauza exactă a morţii va fi stabilită în urma necropsiei. Potrivit unor surse din familie,  tânăra dansatoare ar fi suferit de o malformaţie congenitală a inimii, boală de care nu ar fi ştiut.

Citeste si: Tânăra de 33 de ani din Constanţa care se zbate între viaţă şi moarte este fiica unui politician cunoscut din zonă! Fata e ţinută în viaţă doar de aparate!

Drept urmare, inima Dianei s-a oprit brusc, în timpul spectacolului, din cauza oboselii şi a stresului acumulat, pe fondul bolii de care suferea şi nu ştia.
 

Te-ar putea interesa si

Loading...