Deși a avut relații cu nume cunoscute din showbiz-ul românesc, Tristan Tate a avut o relație cu o femeie care i-a dăruit și o fetiță.

Cristina Pazurati este femeia cu care Tristan Tate are un copil

Blondina care a mers să-l viziteze pe Tristan Tate în arest este Cristina Pazurati, o tânără din Republica Moldova. Milionarul a vrut s-o țină departe de ochii presei pe cea care i-a dăruit o fetiță.

Citește și: Frații Tate, vizite în arest. Mama copilului lui Tristan Tate a venit împreună cu fetița

Cristina este destul de activă în mediul online, a fost prezentatoare TV, iar acum se ocupă de creșterea micuței pe care o are cu milionarul. Ea a mers împreună cu fetița să-l viziteze pe Tristan în arestul central.

Vlad Obua fost dus la audieri

După ce au fost verificate telefoanele milionarilor, polițiștii i-au chemat la audieri și pe apropiații acestora.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Printre aceștia se numără și Vlad Obu, bărbatul care deține un studio de videochat și care împărtășește aceleași idei cu frații milionari.

Citește și: Vlad Obu se dezice de frații Tate

"Sunt audiat ca martor, deocamdată. Nu am avut conexiuni de business cu frații Tate. Eu am altfel de discurs public. Nu are legatură cu frații Tate.", a declarat Vlad Obu, în exclusivitate, la Antena Stars.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si