S-a aflat motivul pentru care Oana, fiica afaceristului din Arad, a decis să se sinucidă! "Viitorul soţ a părăsit-o înainte de nuntă!"

O tânără de 32 de ani din Arad a decis ieri să îşi pună capăt zilelor. Oana Ioja, fiica afaceristului arădean Livius Ioja, a fost găsită spânzurată în casa în care locuia.

Author: C.I.P. Webeditor: M. P. vineri 16 noiembrie 2018 , 13:17

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Oana nu a lăsat niciun bilet de adio şi nimeni nu îşi poate explica gestul fatal făcut de tânără. Totuşi, cei care au cunoscut-o mai bine pe Oana vorbesc la unison despre o depresie cauzată de un eşec în dragoste.

Deşi presa a scris că tânăra urma să se căsătorească, lucrurile se pare că nu stăteau deloc aşa, mai mult, acesta fiind motivul sinuciderii.

Bărbatul cu care urma să se căsătorească ar fi decis, pe "ultima sută de metri", să dea înapoi. Ulterior a urmat despărţirea. Cei doi ar fi urmat să îşi petreacă luna de miere în Insula Tenerife, din Spania.

Asta ar fi motivul pentru care Oana a decis să îşi pună capăt zilelor. Poliţia a deschis o anchetă şi până la urmă se va afla cu exactitate ce a împins-o pe tânără să recurgă la acest gest extrem.

Detalii despre acest caz ai diseară la Ştirile Kanal D de la ora 18:45!


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si