S-a aflat totul! Ce operații făcea cu adevărat doctorul fals! Pacientele lui Politi au vorbit în fața anchetatorilor!

Matteo Politi evita să efectueze intervenții estetice majore

Lia Popescu, miercuri 13 februarie 2019 , 08:55

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

La o săptămână de la izbucnirea uriașului scandal din jurul italianului Matteo Politi, poreclit în media drept ”medicul cu opt clase”, s-a aflat, în sfârșit, ce operații făcea cu adevărat ”specialistul în estetică”! Surse de la audierile doctorului fals susțin că, în timpul declarațiilor, acesta a fost relaxat și chiar a ținut să îi contrazică pe cei care spuneau despre el că nu are studii de specialitate.

Citeste si: Pietele romanesti s-au umplut de verdeturi, desi suntem abia in februarie!

Citeste si: Bacsisul urmeaza sa fie trecut pe bon! Asta isi doresc toti patronii din restaurantele din Romania!

Citeste si: Alex avea 11 ani, dar a murit fulgerător! A ajuns în comă la spitalul din Slatina și în 45 de minute s-a stins! "Medicii nu au avut ce să îi facă! Au cerut ajutor, dar n-au primit!"

Matteo Politi se ferea de operații majore! Avea doar intervenții estetice surprinzător de ușoare

Pe de altă parte, si pacientele de ale italianului s-au prezentat, zilele trecute,la sediul poliției pentru declarații și, culmea, au avut același ”discurs” ! Ele au povestit că Politi se lăuda cu studii în mai multe țări din Europa și cu o vastă experiență, motiv pentru care s-au lăsau în mâinile lui cu toată încrederea. Ce este ciudat însă este faptul că nici măcar una nu a depus vreo plângere de malpraxis sau de alt gen, mai mult, erau și mulțumite.

Este adevărat, din dezvăluirile tinerelor, Matteo Politi se ferea de operații majore, nu se băga la intervenții dificile, ci doar la unele minore, care, foarte rar, ar fi cauzat probleme. ”Făcea mai mult botox la buze, în obraji și în jurul ochilor, pentru estomparea ridurilor. Uneori, tatua și sprâncene. Cam atât! Abia când s-a băgat la o operație majoră, de silicoane, a fost prins”, au dezvaluit persoane de la fața locului!

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si