Nici cele peste 38 de grade Celsius de la amiaza, nici soarele arzator nu i-au tinut in case pe cei care se declara vesnic indragostiti de motociclete.

Cu sutele s-au adunat pasionatii de motoare la intrarea pe Autostrada Sorelui. Si-au turat motocicletele si si-au expus care mai de care noile achizitii.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Imagini șocante. Cum arată interiorul casei în care un bărbat locuia cu cele 175 de pisici ale sale- antena3.ro

Citeste si: Germania afirmă că desfăşurarea de trupe nord-coreene în Ucraina reprezintă o "escaladare clară". Coreea de Nord reacționează- wowbiz.ro

Claudia Musat este printre putinele fete care s-au incumetat sa intre intr-o lume atat de barbateasca. „Chiar la semafor mi-a spus cineva ca este o pozitie foarte sexy. E mare placere sa vezi o fata pe motocicleta. Este periculos pentru ca nu avem aceeasi forta ca a baietilor. Are 270 de kilograme. Trebuie sa fii foarte atent in trafic, sa intuiesti ce vrea sa faca cel din fata”.

Ionut este incepator si spune ca senzatia pe care ti-o ofera motorul este unica. „De mic mi-am dorit asta. A durat ceva pana am reusit si acum sunt pe motor”.

Pe cat de frumoasa este senzatia pe o motocicleta, pe atat de mari sunt riscurile.

Fara un echipament adecvat, nu riscati sa va plimbati.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si