VIDEO - S-a dat startul unei noi runde a Programului Rabla pentru electrocasnice

Vineri s-a dat startul unei noi sesiuni de înscrieri a progamului Rabla pentru Electrocasnice, prin crearea conturilor de utilizatori. Cei interesaţi vor avea la dispoziţie 7 zile pentru această etapă.

Author: Andreea Albu vineri 17 iunie 2022 , 17:10

S-a dat startul unei noi runde a Programului Rabla pentru electrocasnice

S-a dat startul unei noi runde a Programului Rabla pentru electrocasnice

[Sursa foto: PixaBay]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Bugetul de anul acesta este de 100 de milioane de lei, cu 25 de milioane mai mare decât anul trecut, care va acoperi cele două sesiuni ale programului Rabla pentru Electrocasnice 2022.

Cei care vor să beneficieze de voucher vor trebui să-și facă cont de utilizator 

Înainte de a participa în program, cei care vor să beneficieze de un voucher cu ajutorul căruia să-și cumpere aparate noi trebuie să-și facă un cont de utilizator.

„Toți cei interesați să participe în program, în oricare dintre etape, trebuie să își creeze un cont de utilizator. Este foarte important acest pas, deoarece prin intermediul acestui cont veți putea selecta electrocasnicele dorite în fiecare dintre cele trei etape.

Citeste si: Rabla Electrocasnice 2022. Pe 6 mai începe prima ediție din acest an

Citeste si: Președintele Consiliului Județean Vaslui, prins în flagrant de DNA când primea 1,2 milioane de lei pentru acordarea unui contract! Dumitru Buzatu făcea tranzacția într-un restaurant- kanald.ro

Citeste si: Scene dureroase în casa lui Aurel Pădureanu! Cum și-a găsit artistul fiul?: „Am rămas blocat”- wowbiz.ro

În cazul în care aveți deja un cont de utilizator, creat în edițiile anterioare ale programului, nu trebuie să vă creați alt cont, ci doar să vă autentificați utilizând adresa de e-mail și parola setată de dumneavoastră. În cazul în care ați uitat datele contului, acestea pot fi recuperate urmând pașii descriși în aplicația informatică”, a declarat președintele AFM, Laurențiu-Adrian Necualescu.

Citeste si: Schimbări la ”Rabla pentru electrocasnice”

După înscrierea solicitanţilor prin crearea conturilor de utilizator, demarează etapele de selecţie, în aplicaţia informatică, a voucherelor aferente echipamentelor incluse în program. 

Rabla pentru Electrocasnice 2022- Care este valoarea voucherelor

Voucherele vor avea următoarele valori:

  • 400 lei pentru maşini de spălat rufe, inclusiv cu uscător, având cel puțin noua clasa energetică C;
  • 400 lei pentru maşini de spălat vase, având cel puțin noua clasă energetică D;
  • 400 lei pentru aparate de aer condiţionat, inclusiv aparate de aer condiţionat portabile, cu eficiență energetică la răcire cel puțin A++;
  • 400 lei pentru categoria frigidere/combine frigorifice/lăzi frigorifice/congelatoare având cel puțin noua clasă energetică E;
  • 400 lei pentru uscătoare de rufe cu eficiență energetică cel puţin A++;
  • 200 lei pentru aspiratoare cu un consum de energie mai mic de 43 kWh/an;
  • 500 lei pentru laptopuri;
  • 300 lei pentru tablete.

Bugetul alocat în anul 2022 pentru Programul Rabla pentru electrocasnice este de 100 de milioane de lei, cu 25 de milioane mai mult decât anul trecut.

Acest buget va acoperi două sesiuni ale programului Rabla pentru Electrocasnice, în 2022: astfel, prima sesiune se va derula în lunile iunie – iulie 2022, iar a doua sesiune se va desfăşura în lunile noiembrie – decembrie 2022.

Citeste si: „Fiecare parte a răspuns la întrebările care au fost adresate de către procurorul de caz .” Dana Roba a plâns, după ce s-a întâlnit cu Daniel Balaciu în sala de judecată- kfetele.ro

Citeste si: "Cum să te ameţească un om cu o prestanţă bine gândită?". Dorian Popa, atenționat de alte persoane înainte să ”bată palma” cu milionarul din Brașov. Cum l-a făcut Călin Donca să creadă că toate zvonurile sunt false- radioimpuls.ro

Citeste si: Până la ce dată trebuie plătite taxele și impozitele locale în 2022. Ce riști dacă nu le plătești la timp

Materialul complet îl puteți urmări în cadrul jurnalului Știrile Kanal D de la ora 19:00.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si