S-a dus sa manance la restaurant, dar pentru ca era sarac, a fost gonit! S-a intors o ora mai tarziu, iar chelnerii au amutit
Actual

S-a dus sa manance la restaurant, dar pentru ca era sarac, a fost gonit! S-a intors o ora mai tarziu, iar chelnerii au amutit

A.C.
22 oct 2017

Un experiment emotionat demonstreaza cat de mult judecam alti oameni dupa aspectul fizic. Un tanar a vrut sa readuca aminte oamenilor ca toti suntem oameni si ca vestimentatia sau prima impresie poate fi total diferita fata de cum este o persoana de fapt.

Mai intai, tanarul s-a dat drept un om sarac, cu haine ponosite si foarte murdar, si s-a dus la un restaurant. Desi le-a spus ospatarilor ca are bani ca sa isi plateasca masa, acesta a fost refuzat. Nu i s-a permis sa manance in apropierea celorlalti clienti.

Peste o ora, tanarul s-a intors bine imbracat, intr-o masina foarte scumpa si, evident, chelnerii au fost dornici sa il serveasca, desi s-au declarat surprinsi cand si-au dat seama ca e chiar cel pe care il gonise in urma cu putin timp. Multi nu au inteles ce s-a intamplat.

“Nu ati vrut sa ma serviti asa ca m-am intors. Nu ar trebui sa judecam oamenii dupa cum arata sau status. Toti ar trebui sa fim egali”, a declarat tanarul.

De altfel, el este cunoscut in mediul online pentru astfel de experimente. Urmariti ce s-a intamplat in materialul video de mai jos:

viewscnt

Urmareste-ne pe Facebook