Drama Adrianei Fieraru, fata de 11 ani din Gura Șuții omorâtă de un pedofil olandez, nu este singura grozăvie petrecută în comuna dâmbovițeană. Acum 9 ani, o altă tragedie șoca țara, teatrul teribilei întâmplări fiind tot satul dâmbovițean Gura Șuții. Iată cum descria presa din martie 2010 ceea ce s-a petrecut atunci cu o fată de 14 ani, Andreea Stancu. 

”O fată de 14 ani din comuna dâmboviţeană Gura Şuţii a fost sechestrată şi forţată să întreţină relaţii sexuale cu 40 de bărbaţi din localitate.

Pentru fiecare partidă cu minora, bărbaţii au plătit între 20 şi 50 de lei celor care au răpit-o şi care au obligat-o să se prostitueze.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Aradul la pământ MCM Târgovişte a făcut instrucţie cu ICIM Arad La ZOO, copiii târgovişteni pot călări ponei Seria de agresiuni sexuale s-a petrecut în luna februarie, în mai multe locuinţe din Perşinari şi Văcăreşti, două localităţi învecinate. Potrivit tatălui fetei, Niculae Stancu, Andreea ar fi fost răpită de un vecin, Cosmin, zis Asu, atunci când se afla la cumpărături. “Am trimis-o la magazin să cumpere orez, dar nu s-a mai întors.

Era pe 17 februarie. Au luat-o nişte bărbaţi şi au violat-o, patru zile la rând!”, a declarat Niculae Stancu asistenţilor sociali. “M-au şi lovit!” Andreea se teme să vorbească despre ce s-a întâmplat în acele zile. “M-au dus într-o casă şi m-au ţinut închisă. Cât am stat acolo, doi bărbaţi m-au lovit”, sunt singurele cuvinte pe care le-a spus minora agresată reporterilor “Adevărul de Seară”, în prezenţa asistentului social, iar apoi a lăsat privirea în jos şi a refuzat să mai vorbească.

Cazul a ajuns în atenţia Parchetului. “În acest moment avem 15 persoane audiate din cele 40. Ei au vârste cuprinse între 15 şi 30 de ani. Acestea au întreţinut realaţii sexuale orale şi snormale neprotejate cu fata. De altfel i s-a făcut şi testul HIV pentru a se vedea dacă este sau nu bolnavă. Minora a fost traficată de 5 tineri trecuţi de 20 de ani, din localitatea Perşinari, care în acest moment au fugit în Spania. Pentru fapta comisă, aceştia riscă între 7 şi 18 ani de închisoare”, a declarat procurorul Mihai Mihăilă, DIICOT Dâmboviţa”, nota ziarul Adevărul în martie 2010. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si