S-a intamplat in direct la Tv. Liviu Dragnea i-a ordonat lui Ponta sa paraseasca emisiunea in care era invitat

Mesaj de senzatie al lui Liviu Dragnea pentru Victor Ponta. Invitat în studioul Romania TV ca analist, Ponta a fost chemat de catre Liviu Dragnea urgent la partid.

Author: A.S. luni 12 decembrie 2016 , 11:09

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+
"Frumoasa meserie ti-ai ales, dar vino la partid. Avem de numarat voturi", i-a transmis Dragnea lui Ponta, potrivit stiripesurse.ro.
În prealabil, Ponta a dat de pamant cu PNL dupa ce, în EXIT-POLL-uri, liberalii au luat un scor cu o singura cifra în Bucuresti"Îmi pare rau ca nu i-a batut ALDE. Ar fi trebuit sa ia mai putin în Bucuresti. Daca nu erau fostii primari PDL si Bolojan, nu intrau în Parlament", a tunat Ponta la Romania TV.

"Frumoasa meserie ti-ai ales, dar vino la partid. Avem de numarat voturi", i-a transmis Dragnea lui Ponta, potrivit stiripesurse.ro.

In prealabil, Ponta a dat de pamant cu PNL dupa ce, în EXIT-POLL-uri, liberalii au luat un scor cu o singura cifra în Bucuresti"Îmi pare rau ca nu i-a batut ALDE. Ar fi trebuit sa ia mai putin în Bucuresti. Daca nu erau fostii primari PDL si Bolojan, nu intrau în Parlament", a tunat Ponta la Romania TV.

 


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
Tibi Clenci, un nume puternic în industria de fashion internațională si profesionist... Tibi Clenci, un nume puternic în industria de fashion internațională si profesionist desăvârșit al artei fotografice, în Juriul „Bravo, ai stil! Celebrities”!
spotmedia.ro
Plaje superbe, dar unde ai face bine să nu ajungi. Sunt cele mai periculoase din lume... Plaje superbe, dar unde ai face bine să nu ajungi. Sunt cele mai periculoase din lume (Galerie foto)
spotmedia.ro
În noiembrie 2020, perioada campaniei electorale, s-au raportat cu 20% mai puține... În noiembrie 2020, perioada campaniei electorale, s-au raportat cu 20% mai puține decese de Covid, cea mai mare eroare din pandemie
b1.ro
Fenomenul ce ia amploare! Cum reuşesc turiştii care vin din Grecia să păcălească... Fenomenul ce ia amploare! Cum reuşesc turiştii care vin din Grecia să păcălească vameşii la graniţa României cu Bulgaria. Şiretlicul e foarte periculos
infoactual.ro
Căsătoria dintre soții Gates s-a încheiat. Melinda va rămâne o femeie bogată? Căsătoria dintre soții Gates s-a încheiat. Melinda va rămâne o femeie bogată?
infoactual.ro
Profeție Baba Vanga. Anul în care Europa va fi pustiită! Dezastrul se apropie cu pași... Profeție Baba Vanga. Anul în care Europa va fi pustiită! Dezastrul se apropie cu pași repezi
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si