"S-a stins din viață". Cristina Nedelcu de la Exatlon, momente grele

Cristina Nedelcu, fosta concurentă de la Exatlon, a vorbit într-un interviu despre momentele care i-au marcat viața.

Author: E. V. miercuri 06 februarie 2019 , 13:28

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Într-un top al celor mai sfâșietoare clipe prin care a trebuit să treacă Cristina Nedelcu apare și pierderea tatălui său, moment peste care fosta concurentă nu a trecut nici acum.

Cristina Nedelcu de la Exatlon, momente grele

"Cea mai grea încercare a fost aceea de a concura la campionatele mondiale după ce tata s-a stins din viață. La o săptămână am plecat la concurs unde a trebuit să zâmbesc pe scenă... Dar, Exatlon a fost, cred, a doua experiență grea pentru că nu e vorba doar de un concurs sportiv, ci de faptul că te afli în junglă filmat 24/24 și ești încercat maximum", a declarat fosta concurentă de la Exatlon într-un interviu acordat la finalul anului 2018.

Însă, în ciuda tuturor greutăților prin care a trebuit să treacă, Cristina a fost o învingătoare, și a știut când să iasă din competiție ca să nu-și provoace dureri și mai mari.

"Am ieșit din competiție (nr. Exatlon) din cauza problemelor de sănătate, a genunchiului. A fost o decizie matură și înțeleaptă pentru că nu îmi doream să ajung în punctul în care să-mi rup ligamentele. Sănătatea nu are preț", a completat Cristina vis-a-vis de plecarea ei din emisiunea concurs de la Kanal D.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si