Cei mai puternici sportivi, practicanti de street lifting s-au intalnit la Cluj Napoca pentru o demonstratie de forta si o competitie nationala. Catalin Cozma a devenit campionul absolut dupa ce a reusit sa execute la perfectie toate probele cu greutati.

Street lifting, un sport mai puțin cunoscut în România, capătă adepți

Tanarul care se pregateste sa devina IT-ist a reusit sa ajunga unul dintre cei mai buni sportivi din Romania.

Catalin a participat si la un campionat mondial de street workout si acum vrea sa faca acest sport cat mai cunoscut si la noi in tara.

Citeste si: Moștenirea Ionelei Prodan a umplut-o de datorii pe fiica Anamaria! Vezi cum s-a ajuns în această situație! EXCLUSIV

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

"Am vazut pe internet acest tip de sport si l-am rugat pe tatal meu sa imi sudeze niste bare la mine in curte si asa am inceput. Cum ai reusit sa faci si performanta? Muncind foarte mult. Nu am avut pe nimeni sa imi arate cum e. Aici se vede performanta..transpiratie si bataturi", spune Cătălin Cozma, campion la street lifting. 
Acest tip de sport este promovat la noi in tara si de Adrian Petre, detinatorul recordului cu cele mai multe flotari pe dosul palmei.

Sportivul a organizat si prima competitie de street workout din Romania, iar participantii au venit pregatiti pentru ca snici macar pandemia nu i-a impiedicat sa se antreneze.

Organizator de street lifting: Sportivii încearcă să se autodepășească

"Este practicat in aer liber si este mult mai greu decat exercitiile care se executa cu propriul corp. Acesti sportivi isi adauga greutati suplimentare si incearca sa se autodepaseasca la tractiuni la bara, paralele si genoflexiuni pe un picior", explică organizatorul.

Citeste si: Tragedie în fotbal. Arbitrul italian Daniele De Santis și iubita lui, uciși în propria locuință

La eveniment au participat si patru fosti concurenti de la emisiunea fenomen Exatlon care au facut o demonstratie inedita.
"Tocmai am participat la un traseu impotriva faimosilor. Noi am fost ca intotdeauna fairplay, i-am lasat sa castige, avand in echipa o fata", spune Radu Frandeș, fost concurent la Exathlon.
Castigatorii minicompetitiei au fost Madalina Predoi si Ciprian Mariș. Cei doi fac echipa buna nu doar in sport dar si in viata personala.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si