In urma cu mai multe luni, Maria Avram a mers la banca sa scoata niste bani dintr-un cont in valuta. Doar ca, ajunsa la ghiseu, a avut parte de un soc: contul sau era blocat de catre ANAF, pe motiv ca ar fi avut datorii de peste 3.400 de lei.

Indignata, femeia in varsta de 55 de ani a dat fuga la ANAF si a cerut explicatii. Angajatii institutiei i-au spus ca timp de patru ani, intre 2002-2006, ar fi lucrat la Posta Romana, ceea ce spune femeia, era total fals.

“Am descoperit de la Posta ca intr-adevar CNP-ul meu a fost gresit, o doamna care lucra la Posta a incurcat doua cifre de la sfarsitul CNP-ului si s-a potrivit cu al meu”, a povestit femeia, citata de PRO TV.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

De atunci a inceput calvarul. Luni de zile ea a fost nevoita sa faca drumuri pentru a fi rezolvata situatia. A facut o solicitare catre Posta Romana si a primit un document din care reiese clar ca nu a muncit pentru ei nicio zi.

Cu hartia in mana, femeia a mers din nou la ANAF si le-a cerut inspectorilor sa ii stearga datoria.

“Am mers la ANAF si ei efectiv habar nu aveau de unde sunt datoriile alea.

Cica doamna nu avem ce sa facem, singura solutie este ca dumneavoastra sa platiti”, a mai afirmat Maria Avram.

Iar angajatii au trimis-o din nou pe drumuri. in loc sa verifice informatia, i-au spus femeii sa mearga la Posta Romana pentru a rezolva totul.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si